تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دلبریهای تو

دلبریهای تو

ادبی

چرا از دوربين تحت شبکه استفاده کنيم؟

چرا از دوربين تحت شبکه استفاده کنيم؟

با پيشرفت تکنولوژي و سطح آگاهي در زمينه دوربين مداربسته استفاده از نسل دوربين هاي تحت شبکه رواج پيدا کرده.
ولي چرا با اينکه قيمت دوربين هاي تحت شبکه بالا تر از دوربين هاي آنالوگ است ، اکثر کارشناسان باز هم دوربين هاي تحت شبکه را پيشنهاد مي کنند. نصب دوربين مدار بسته 
ميتوان بزرگ ترين دليل را کيفت غير قابل مقايسه نسبت به سيستم آنالوگ نام برد.

در سيستم هاي آنالوگ تکنولوژي تصوير به صورت TV line  (خطي) مي باشد.

يعني تعداد خطوط عمودي و افقي در کنار هم تشکيل تصوير مي دهند که به آن TV Line گفته مي شود.
وضوح تصوير در اين سيستم بسيار پايين مي باشد. و در اکثر مواقع تشخيص چهره افراد بسيار سخت يا غير ممکن است.
براي تشخيص پلاک هم متاسفانه به دليل عدم وضوح تصوير نمي توان از اين سيستم بهره گرفت.

 

 

 

انتقال تصوير از دوربين به دستگاه ضبط توسط کابل هاي کواکسيال (آنتن) مي باشد که تصوير آنالوگ به وسيله DVR – Digital Video Recorder  به حالت ديجيتال تبديل و ضبط يا نمايش داده مي شود.
منتها باز هم به دليل مسائل ذکر شده کيفت تصوير بازهم آنالوگ بوده و مطلوب نيست.

  هايک ويژن  hikvision


به سيستم هاي تحت شبکه – IP – يا ديجيتال هم گفته مي شود.
درباره سيستم هاي تحت شبکه بايد بگوييم که اين نوع سيستم هم به دو دسته تقسيم مي شود.
1- دسته اول : سيستم هاي تحت شبکه تقلبي
2- سيستم هاي تحت شبکه اصلي
را جع به دسته اول بايد بگوييم که اين سيستم ها معمولا قيمت پايين تري نسبت به دسته اصلي دارند و کاملا ديجيتال و تحت شبکه کار ميکنند
نکته مهم کيفيت پايين و عمر کوتاه چيپ داخلي آنهاست.
در ابتدا براي نشان دادن نمونه تصوير در حالت Demo کيفت قول العاده و بي نظير را شاهد هستيم ولي در نهايت امر بعد از استفاده و گذشت زماني کم مثلا چند ماه تصاوير کم کم دچار افت کيفت شده و با تاخير زياد Delay روبرو ميشود به طوري که تصويري که مشاهده ميکنيد مربوط چندين ثانيه گذشته است و عملا تصاوير   زنده واقعي از دست خواهيد داد.
دسته دوم سيستم هاي اصلي و اورجينال تحت شبکه هستند
مقياس سنجش تصاوير در اين سيستم به مگاپيکسل محاسبه مي شوند.
در صورت وجود تاخير در تصوير هاي زنده هميشه مشکل از بستر شبکه يا سوئيچ شبکه است و با تعويض سوئيچ و تهيه سوئيچ شبکه قوي تر مشکل برطرف مي شود.
اجزاي تشکيل دهنده :
دوربين تحت شبکه به تعداد مورد نياز
دستگاه ضبط NVR- Network Video Recorder

سوپيچ شبکه
کايل شبکه استاندارد
نمايشگر – مانيتور
دليل استفاده سوويچ شبکه در اين سيستم:
در بعضي دستگا هاي NVR براي ورودي دوربين هاي تحت شبکه يک ورودي Ethernet (شبکه ) بيشتر وجود ندارد

 

 

و براي اتصال مثلا 4 دوربين يا 8 دوربين تحت شبکه نياز به يک سوئيچ است که همه دوربين هاي به آن سوويچ متصل شده و از سوئيچ يک کابل خروجي به پشت دستگاه NVR متصل مي شود.
سوئيچ هاي استاندارد داراي 4 – 8 – 16 و 24 پورت ميباشند.
بهتر از براي جلوگيري تاخير در نمايش و ضبط تصاوير (Delay) از سوئيچ هاي 10/100/1000  استفاده کنيد تا ترافيک شبکه دچار مشکل نشود.
اين سيستم ها در برق رساني به دوربين به دو حالت تقسيم ميشوند:
POE  – Power Over Ethernet يعني برق به همراه کابل شبکه و برق مجزا که حالت معمولي دارد.
در سيستم POE برق به همراه اطلاعات از روي کابل شبکه گرفته ميشود براي اين کار بايد هم دوربين و هم NVR  و هم سوئيچ POE باشد.

 

 

موضوع :
برچسب ها : چرا,از,دوربین,تحت,شبکه,استفاده,کنیم؟,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 26 تير 1400ساعت 22:36 توسط فردین | تعداد بازديد : 124 | |

نکاتي درباره دوربين مداربسته

نکاتي درباره دوربين مداربسته

 

آيا دوربين مداربسته بدون برق هم کار مي کند؟

در طي ساليان اخير نصب سيستم هاي نظارتي در اماکن و فضاهاي مختلف، با اهداف و انگيزه هاي مختلفي صورت گرفته است. محافظت از خانه، دارايي و اموالمان يکي از اولويت هاي ما در زندگي به شمار رفته که به صورتي مداوم در راستاي ايجاد آن تلاش نموده ايم. همچنين با پيشرفت روز افزون تکنولوژي، راه حل هايي زيادي در جهت ايجاد امنيت در مقابل ما قرار گرفته است که از جمله آن ها مي توان به نصب و بهره گيري از دوربين هاي مدار بسته اشاره کرد. يکي از مهم ترين وظايف دوربين مداربسته، نظارتي جامع و مستمر مي باشد که کنترل و نظارت محيط را به خوبي در اختيار کاربر قرار مي دهد. با اين حال زماني که بحث خريد دوربين مداربسته جهت ايجاد يک پروژه نظارتي به ميان مي آيد و با توجه به کارايي و موقعيتي که قرار است دوربين ها نصب و راه اندازي شوند، سوالات متداولي مطرح مي شود که از جمله آن ها مي توان به کارکرد دوربين مدار بسته در هنگام قطعي برق اشاره کرد. آيا دوربين مدار بسته بدون برق هم مي تواند کار کند؟ در واقع اين سوالي است که در اين مقاله قصد داريم تا پاسخ آن را به شما بدهيم. همراه ما باشيد.

اطلاعاتي مختصر از نحوه کارکرد دوربين مدار بسته

پيش از آن که به پاسخ سوال مطرح شده بپردازيم، لازم است بدانيم که دوربين مداربسته همانند ساير دستگاه هاي الکتريکي، براي کار کردن نياز به يک منبع انرژي دارد. عموما دوربين هاي مداربسته جهت برقراري ارتباط از دو نوع کابل بهره مي برند، که به واسطه يکي از آن ها به برق شهر متصل شده و انرژي (برق) خود را دريافت مي کنند و به واسطه کابل ديگر که به سمت دستگاه ضبط تصوير هدايت مي شود، امکان انتقال داده ها ميسر مي شود. البته در اينجا ذکر اين نکته بديهي مي باشد که در برخي از دوربين هاي آنالوگ توسط منبع تغذيه POC و در دوربين هاي تحت شبکه به واسطه منبع تغذيه POE، انتقال داده هاي تصويري و برق به صورت همزمان توسط يک کابل صورت مي پذيرد. گفتني است جهت اين که دوربين مدار بسته AHD و IP، بتواند تصاوير را به صورت درست ثبت و ضبط نمايد، هم دستگاه ضبط کننده تصاوير آن ها و هم خود دوربين ها بايستي از انرژي برق بهره مند باشند. با قطع برق به هر دلايلي برقراري ارتباط دوربين مدار بسته با دستگاه هاي ضبط کننده تصوير و سرور از بين رفته و کارکرد دوربين به طور کامل مختل مي شود.

آيا دوربين هاي نظارتي مي توانند بدون برق هم کار کنند؟

پس از خاموش شدن برق، دوربين هاي امنيتي که منبع تغذيه آن ها از نوع آداپتور مي باشد، متوقف شده و از کار مي افتند، به دليل آن که اين همان چيزي است که سبب مي شود اين دوربين هاي مداربسته کار کنند. اما در هنگام قطع برق چگونه بايد اين مشکل را حل و فصل نماييم؟ در نظر بسياري از مردم، در زماني که برق وجود ندارد کارکرد اين دستگاه ها غير ممکن است، که در برخي از موارد ممکن است چنين باشد، اما در مواردي ديگر، راه کارها و دوربين مداربسته هايي وجود دارند که بدون برق نيز مي توانند وظيفه نظارتي خود را پيش ببرند. در واقع اين امر کاملا بسته به نوع سيستم امنيتي مي باشد که شما در پروژه نظارتي خود به کار گرفته ايد. حال مي خواهيم با ارائه چند راهکار شما را در نظارتي مستمر و شبانه روزي به واسطه دوربين هاي مداربسته تان راهنمايي کنيم.

استفاده از دوربين مداربسته بي سيمي که در خود باتري دارد

اگر به دنبال خريد دوربين مداربسته اي مي باشيد که بدون نياز به برق کار کند، دوربين هاي بي سيم و تحت شبکه اي که منبع انرژي آن ها باتري مي باشد مي تواند گزينه مناسبي براي شما قلمداد شود. با اين تفاصيل در هنگامي که برق برود، شما همچنان مي توانيد از دوربين مدار بسته تحت شبکه خود استفاده نماييد و تا زماني که باتري آن خالي نشده و نياز به شارژ مجدد نداشته باشد، مي تواند به خوبي برايتان کار کند. در واقع دوربين مدار بسته بي سيم شما از لحاظ نياز اتصال به رسيور و منبع انرژي، به هيچ گونه سيمي احتياج نخواهد داشت. باتري هاي پشتيباني که در اين نوع دوربين ها به کار گرفته مي شود، از نوع ليتيوم يون بوده که به صورتي هميشگي در خود مقداري برق ذخيره نگه مي دارد. اين دوربين ها عمدتا داراي سيستم ضبط تصاوير بر روي يک يا دو عدد Micro SD مي باشند که اين کارت ها درونِ خود دوربين جاي داده مي شود و مدت زماني که آن ها قادرند تصاوير را بر روي اين حافظه هاي جانبي ثبت و ضبط نمايند، کاملا بستگي به ظرفيت باتري و ميزان حجم حافظه ذخيره سازي دارد که از آن پشتيباني مي کنند.

نصب دوربين مداربسته 

استفاده از باتري پشتيبان يو پي اس (UPS)

به عنوان يکي از راه کارهاي موجود در هنگام قطعي برق، مي توان به استفاده از باتري هاي پشتيبان و UPS ها در جهت راه اندازي مجدد دوربين هاي مدار بسته اشاره کرد. UPS ها در واقع سيستم هاي تغذيه الکترونيکي مي باشند که از اجزاي مختلفي تشکيل شده اند و وظايف اصلي آن ها تامين بدون وقفه توان مورد نياز دستگاه هاي مصرف کننده مي باشد. اين نوع سيستم در بين برق شبکه و مصرف کننده ها قرار گرفته و علاوه بر تنظيم و تثبيت ولتاژ شبکه، از نفوذ اختلالات و نوسانات شبکه به تجهيزات حساس جلوگيري به عمل مي آورد. همچنين توان مورد نياز تجهيزاتي از قبيل سيستم هاي کامپيوتري و يا سيستم هاي مدار بسته که تاثير پذيري بيش تري از نوسانات را دارا مي باشند، به وسيله ي انرژي ذخيره شده در باتري ها تامين مي کند.
از طرفي بايستي در نظر داشت که با افزايش هزينه تجهيزات سخت افزاري و نرم افزاري، استفاده از سيستم هاي برق اضطراري UPS به امري کاملا اجتناب ناپذير بدل گشته است و امروزه از جايگاه ويژه اي برخوردار است. مي توان گفت که فرقي نمي کند که سيستم مداربسته اي که جهت پروژه نظارتي خود استفاده کرده ايد از نوع آنالوگ و يا تحت شبکه باشد. در هر صورت به واسطه ي باتري هاي پشتيبان UPS قادر خواهيد بود که در هنگام قطعي برق، برق اضطراري را به دوربين هاي مداربسته خود انتقال دهيد. لازم به ذکر است که اگر قصد استفاده از اين باتري هاي پشتيبان براي مجموعه اي از سيستم هاي امنيتي خود را داريد (دستگاه ضبط کننده تصوير، مانيتور، روتر، دوربين مداربسته Turbo HD) بهتر است از UPS هاي چند کاناله استفاده نماييد. اين امر باعث مي شود صرفه جويي قابل توجهي در وقت و زمان کابل هاي طولاني صورت پذيرد.

استفاده از ژنراتور برق

يکي ديگر از بهترين گزينه هاي روي ميز، مي تواند استفاده از ژنراتورهاي آماده به کاري باشد که دوربين هاي امنيتي شما را با وجود قطع برق مجددا راه اندازي نمايد. در بعضي از پروژه هاي نظارتي که تعداد دوربين هاي مداربسته شما بيش از اندازه مي باشد، مجاب هستيد که جهت تامين نظارتي شبانه روزي و مداوم، متقابلا باتري هاي پشتيبان بيش تري تهيه و به کار بگيريد که اين مشکل باعث ايجاد هزينه اي گزاف در جهت تامين برق اضطراري شما مي شود. همچنين از طرفي ديگر باتري هاي UPS نيز از عمر نسبتا محدودي برخوردار بوده و بعد از مدتي خود به خود فاسد مي شوند و از کار مي افتند. در اين زمان است که وجود تمامي اين مشکلات، افراد را به استفاده از يک ژنراتور سوق مي دهد. توجه داشته باشيد که اين ژنراتورها بايستي به صورتي هوشمند در مدار برق قرار بگيرند تا در زمان قطعي برق به صورت کاملا اتوماتيک روشن شده و برق دوربين مدار بسته را تامين نمايند.

پشتيباني هايک ويژن        

استفاده از پنل هاي خورشيدي

به کارگيري از اين تکنولوژي مدرن راه حلي ديگر است که مي توان به منزله برقراري و تامين انرژي دوربين هاي خود در زمان قطعي برق، از آن به نحو احسن بهره برد. شما مي توانيد با تحليل و همچنين ارزيابي ابعاد پروژه خود، در جهت راه اندازي اين نوع از سيستم هاي برق رساني اضطراري اقدام به عمل آوريد. با توجه به مزاياي اين نوع انرژي، پنل هاي خورشيدي را مي توان جزو گزينه هاي ايده آل و کاملا عاقلانه تلقي کرد، با اين اوصاف که هزينه بالاي راه اندازي اين نوع سيستم ها را بايد در نظر گرفت.
دوربين هايي که انرژي خود را از اين نوع سيستم دريافت مي کنند (به صورت پيش فرض و يا در زمان اضطراري)، نياز به يک باتري جهت ذخيره سازي انرژي و يک پنل خورشيدي به منظور شارژ نمودن باتري را در خود مي بينند. شما مي توانيد با خريد پنل هاي خورشيدي به صورت جداگانه آن ها را به راحتي با دوربين هاي مداربسته خود تنظيم نماييد. استفاده از دوربين مداربسته با انرژي خورشيدي گزينه اي مي باشد که پيش بيني مي شود در آينده اي نه چندان دور، به ميزان قابل توجهي مورد استفاده قرار گيرد، چرا که استفاده از انرژي خورشيدي روز به روز در حال افزايش است. شهرنت در اپليکيشن شهرنت شما

آيا دوربين مدار بسته بدون اينترنت هم کار مي کند؟

 

دوربين مدار بسته امروزه جزو سيستم هايي به شمار مي رود که شاهد پيشرفت روز افزون تکنولوژي در آن مي باشيم. از اين رو طبيعي است که سوالات بسياري در هنگام خريد و تهيه اين نوع محصولات در ذهن کاربران پديدار شود. تنوع و پيچيدگي در نوع کارکرد و همچنين عملکرد اين سيستم هاي نظارتي به گونه اي بوده که در صورت نداشتن اطلاعات کافي، شما را از خريد کالاي مد نظرتان دور مي نمايد. در طي ساليان اخير يکي از سوالات رايج و متداولي که در هنگام خريد دوربين مدار بسته از جانب مصرف کنندگان مطرح شده است، در حوضه کارکرد و ثبت و ضبط تصاوير آنان، به واسطه ي اتصال به اينترنت بوده است. آيا دوربين مدار بسته بدون اينترنت هم مي تواند کار کند؟ جواب اين سوال کاملا واضح و روشن است، بله.
در باور عموم شايد اينطور به نظر برسد که راه اندازي و نصب دوربين مدار بسته بدون اينترنت غير ممکن است اما اغلب دوربين هاي مداربسته امکان مشاهده و ضبط تصاوير را بدون اتصال به اينترنت مي توانند براي شما فراهم آورند. در واقع انتخاب با شما مي باشد که بخواهيد کارايي دوربين مداربسته خود را به چه مواردي محدود نماييد. همراه ما باشيد تا به صورت دقيق تر به بررسي اين مسئله بپردازيم.

دسته بندي دوربين هاي مدار بسته از لحاظ کارکرد بر حسب تکنولوژي

دوربين هاي امنيتي با وجود انواع و اقسام مختلفي که دارند، قابليت ها و امکانات متفاوتي را در اختيار شما قرار مي دهند. به طور کل سيستم هاي نظارتي در دو شاخه اصلي دوربين هاي آنالوگ و دوربين هاي تحت شبکه (IP) دسته بندي مي شوند. تمامي دوربين هايي که در زير شاخه اين دو فناوري جاي گرفته اند امکان ضبط و مشاهده تصاوير را به واسطه اينترنت و يا بدون اتصال به آن فراهم مي سازند. تنها مسئله اي که در اين ميان مي بايست به آن توجه شود، اين است که اتصال دستگاه ها و تجهيزات در سيستم هاي آنالوگ و همچنين تحت شبکه، چگونه بايد انجام پذيرد که ثبت تصاوير بدون اتصال به اينترنت مهيا شود. در ادامه چگونگي کارکرد اين دو سيستم مدار بسته را بدون اتصال به اينترنت بررسي خواهيم کرد.

دوربين مداربسته تي وي تي  

نحوه نصب دوربين مدار بسته بدون اينترنت در بستر آنالوگ و ضبط کننده هاي XVR/DVR

دوربين هاي امنيتي که همگام با تکنولوژي آنالوگ طراحي و به بازار عرضه شدند را مي توان از سري دوربين هاي اوليه در حوزه نظارت تصويري به شمار آورد. با گذشت زمان، به منظور ارتقا کيفي اين نوع سيستم ها و همچنين رقابت با سيستم هاي مدار بسته تحت شبکه، بسياري از کمپاني هاي مطرح روي به نوآوري و خلاقيت هاي شگرفي آوردند که نواقص پيشين اين سيستم ها (آنالوگ) را برطرف نمايند. از اين رو راه کارها و خلاقيت هاي ارائه شده منجر به خلق تکنولوژي هايي همچون AHD ، HDTVI و HDCVI در سيستم هاي آنالوگ گرديد.

در اغلب سيستم هاي مدار بسته آنالوگ، با اتصال 2 کابل مجزا مي توانيد در جهت راه اندازي آن ها اقدام به عمل آوريد. کابل اول که به عنوان کابل تصوير مي باشد، وظيفه انتقال تصوير دوربين مدار بسته را به XVR/DVR داشته و مي تواند از نوع RG6، RG11، RG59 و يا 2/5C2V باشد. کابل دومي که بايد از محل نصب XVR/DVR به سمت دوربين مداربسته AHD شما کشيده شود، کابل برق مي باشد. البته لازم به ذکر است که برخي از دوربين هاي مدار بسته پيشرفته آنالوگ که از درگاه POC پشتيباني مي کنند، انتقال برق و تصاوير را به صورت يکجا انجام مي دهند. حال مي توانيد با برقراري ارتباط اين دو کابل و همچنين اتصال کابل HDMI و يا VGA از دستگاه ضبط کننده به نمايشگر، سيستم دوربين مدار بسته بدون اينترنت خود را راه اندازي و تنظيم نماييد.

اگر قصد ثبت تصاوير خود را بر روي دستگاه هاي ضبط کننده XVR/DVR نداريد و تنها مي خواهيد تصاويري زنده از محيط خود در اختيار داشته باشيد، مي توانيد به راحتي تنها با سيم کشي و اتصال کابل تصوير به نمايشگر (يا لپ تاپ خود) و همچنين با تامين برق دوربين مدار بسته، دوربين نظارتي خود را راه اندازي کنيد و شاهد تصاوير زنده و 24 ساعته آن باشيد.

نحوه نصب دوربين مدار بسته بدون اينترنت در بستر تحت شبکه و ضبط کننده هاي XVR/NVR

دوربين مدار بسته تحت شبکه يا IP، نوع ديگر و همچنين نسل جديدتر سيستم هاي مداربسته نظارتي به شمار مي روند. پايه و اساس کار اين نوع سيستم، اتصال دوربين مداربسته و ضبط کننده هاي آن ها (XVR/NVR) به شبکه هاي اينترنتي مي باشد. اما جاي هيچ گونه نگراني نيست. زيرا به راحتي مي توانيد از اين نوع دوربين مدار بسته بدون اينترنت بهره ببريد و در جهت مشاهده و ثبت تصاوير اقدام کنيد. تغذيه برق دوربين هاي تحت شبکه و همچنين انتقال اطلاعات ويدئويي آن ها، تنها به واسطه يک کابل شبکه صورت مي گيرد که مي تواند از نوع CAT6 ، CAT5E و يا CAT5 باشد. از اين رو سيم کشي در سيستم هاي مدار بسته تحت شبکه نسبت به سيستم هاي مدار بسته آنالوگ، صرفه جويي زيادي را در زمان و هزينه براي شما به ارمغان مي آورد.
اگر قصد داريد سيستم مداربسته تحت شبکه خود را به صورتي راه اندازي کنيد که بدون اتصال به اينترنت تصاوير دوربين خود را مشاهده و ثبت نماييد، راه سختي در پيش نداريد. شما علاوه بر دوربين مدار بسته IP خود به تجهيزاتي اعم از يک سوئيچ شبکه، ضبط کننده تصوير XVR/NVR و يک نمايشگر نياز پيدا خواهيد کرد. لازم به ذکر است که سوئيچ شبکه دستگاهي مي باشد که نقش انشعاب دهنده را ايفا مي کند و لازمه پروژه هاي نظارتي مي باشد که در آن ها بيش از دو دوربين مداربسته تحت شبکه استفاده شده است. همچنين اين دستگاه به عنوان انژکتور POE و يا منبع تغذيه دوربين هاي مداربسته نيز عمل مي کند.
به منظور انتقال تصاوير دوربين مداربسته IP به دستگاه ضبط کننده تصاوير، در وحله اول بايستي از هر دوربين يک کابل شبکه به دستگاه سوئيچ شبکه کشيده شود و پس از آن يک کابل به ضبط کننده XVR/NVR متصل گردد. پس از آن به راحتي مي توانيد همانند سيستم هاي آنالوگ تنها با متصل نمودن دستگاه ضبط کننده با کابل هاي VGA و يا HDMI به نمايشگر خود، علاوه بر ثبت تصاوير توسط دستگاه NVR، به تماشاي تصاوير دوربين مداربسته (بدون اينترنت) بپردازيد.

قيمت دوربين مداربسته

لازم است بدانيد:
در صورت نياز به اينترنت ملزم به استفاده از دستگاهي به نام Router مي باشيد. روتر ها وظيفه ارسال بسته هاي داده اي موجود در شبکه را به مقصد مناسب دارند، که در نهايت با اين کار، امکان اتصال دستگاه ها به اينترنت را مهيا مي سازند. حضور اين سيستم جهت برقراري ارتباط بين دستگاه هاي موجود در شبکه شما، امري ضروري به حساب مي آيد. به اين وسيله، Router امکان و اجازه انتقال داده ها به جاهاي مختلف، که توسط مودم و دستگاه هاي شما انجام مي پذيرد را مي دهد.

دوربين مداربسته سيم کارتي

مي توان گفت که استفاده و بهره بري از دوربين مداربسته سيم کارتي، روشي ديگر است که مي تواند شما را در ثبت تصاوير (بدون مشاهده زنده) در صورت نبود اينترنت سيم کارت همراهي کند. علاوه بر استفاده از اين محصولات به جاي دوربين مداربسته آنالوگ و تحت شبکه مي توانيد امکانات و مزاياي زيادي را براي خود به ارمغان آوريد. اين نوع از دوربين ها با کمک شبکه تلفن همراه (توسط انتقال سيگنال هاي ويدئويي) به تجهيزاتي همچون گوشي موبايل هوشمند، لپ تاپ ها و کامپيوتر هاي خانگي مي پردازند. استفاده از سيم کارت در اين نوع دوربين مدار بسته تنها جهت مشاهده تصاوير به صورت زنده است و در صورت عدم وجود اينترنت با کمک اين سامانه ها مي توانيد تصاوير را به صورت آفلاين بر روي Micro SD ذخيره سازي کنيد.
در دوربين مداربسته سيم کارتي دو اسلات به منظور قرار گيري کارت حافظه و همچنين جاي گذاري سيم کارت در نظر گرفته شده است. شما مي توانيد با قرار دادن سيم کارت در درون دوربين مدار بسته و همگام سازي گوشي هوشمند خود با آن، دستگاه را روشن و راه اندازي نماييد. اين دوربين با ارسال سيگنال هاي ويدئويي به ايستگاه هاي نظارتي، تصاوير را از طريق نرم افزار هاي انحصاري دوربين در زمان وجود اينترنت، به گوشي هوشمند شما ارسال مي کند.

مقايسه دوربين مدار بسته بدون اينترنت با دوربين هاي که به اينترنت دسترسي دارند

امروزه تجهيزات نظارتي همچون دوربين مدار بسته بدون اينترنت مي تواند به عملکرد از پيش تعريف شده خود به خوبي عمل کند. اما در اين ميان استفاده از دوربين ها و در کل سيستم هايي که مرسوم به اتصال اينترنت مي باشند، بسيار محبوب و کاربردي تر هستند. با اين تفاصيل نمي توان مقايسه صحيح و يا دقيقي در اين زمينه انجام داد. زيرا شرايط هر محيطي که به منظور راه اندازي يک پروژه نظارتي در نظر گرفته مي شود، خاص آن محيط مي باشد و گاها پيش مي آيد که در آن مکان از دوربين مدار بسته بدون اينترنت استفاده شود.
به طور کل با اتصال به اينترنت مي توانيد چه از راه دور و يا به صورت محلي به دوربين مدار بسته Turbo HD خود دسترسي پيدا کنيد. در حقيقت بدون توجه و در نظر گرفتن موقعيت مکاني که در آن قرار داريد (در سفر و يا محل کار خود) ، فيلم هاي زنده دوربين مداربسته را بر روي گوشي موبايل خود تماشا و به راحتي به آن ها دسترسي داشته باشيد. از ديگر مزيت هاي اتصال به اينترنت مي توان به اطلاع و اعلان هشدار هايي اشاره داشت که توسط لنز دوربين مدار بسته مشاهده و به صورت کاملا مستقيم با کمک شبکه جهاني به گوشي هوشمند شما ارسال مي شود. همچنين مي توانيد جهت ذخيره سازي فايل ها و ويدئو هاي گرفته شده از فضاي ابري به بهترين شکل ممکن استفاده کنيد که اين امر مي تواند يکي از مقرون به صرفه ترين روش ها جهت ذخيره سازي فيلم هاي دوربين مدار بسته شما تلقي شود.
البته نبايد از اين مهم غافل شد که با استفاده از دوربين مدار بسته سيم کارتي نيز مي توانيد بدون اتصال به اينترنت به فيلم هاي خود دسترسي پيدا کنيد. از طرفي ديگر تنها راه پيش رو جهت نمايش تصاوير دوربين مدار بسته بر روي گوشي همراه شما، از طريق اينترنت مي باشد. نا گفته نماند که يکي از معايب دوربين مدار بسته سيم کارتي و وايرلس، محدوديت مکاني و مسافتي دستگاه از مودم مي باشد. هر کدام از دوربين هاي مداربسته بي سيم از ميزان متفاوتي مسافت پشتيباني کرده و قادرند تا يک شعاع مشخص انتقال تصاوير را بر روي گوشي هوشمند شما با کمک اينترنت ممکن سازند.

سخن پاياني

لزوم استفاده از دوربين مدار بسته به هر نحوي، در جوامعي که امروزه شاهد انواع رخدادها و جنايت ها در آن مي باشيم، به امري اجتناب ناپذير تبديل شده است، از اين جهت که سيستم هاي امنيتي به عنوان يکي از مهم ترين تجهيزات دنياي امروزي در راستاي تامين امنيت توسط شرکت هاي پيشرفته معرفي شده اند. از طرفي با رشد تکنولوژي هاي موجود در اين محصولات، افراد در محافظت از اموال و دارايي شان نسبت به زمان هاي قبل چالش هاي کمتري را در پيش رو دارند. استفاده از دوربين مدار بسته بدون اينترنت يا همراه با آن، تنها به خواسته شما بستگي دارد. به کار گيري هر کدام از اين روش ها منطبق با سبک، سنگين کردن پروژه نظارتي شما صورت مي گيرد. شما بايستي تمامي جوانب و احتمالات را در نظر بگيريد تا بر حسب نيازتان به بهترين روش نظارتي در محيط خود دست پيدا کنيد.

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : نکاتی,درباره,دوربین,مداربسته,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 7 ارديبهشت 1400ساعت 12:28 توسط فردین | تعداد بازديد : 138 | |

همه چيز در خصوص دوربين PanoVu شرکت هايک ويژن

همه چيز در خصوص دوربين PanoVu شرکت هايک ويژن

در راستاي ارائه دوربين هاي به روز و پيشرفته با توجه به نياز مشتريان شرکت  هايک ويژن   با ارائه دوربين سري جديد خود، سري PanoVu دوربين هاي مدار بسته تحت شبکه، فصل جديد از تصوير برداري در دوربين هاي مدار بسته تحت شبکه را روي مشتريان خود گشوده است. در اين سري از دوربين ها، يک دوربين پانوراما با استفاده از 8 سنسور ديد 360 درجه را ارائه مي دهد علاوه بر دوربين پانوراما يک دوربين متحرک نيز با سرعت بالا، برد مناسب و 36 برابر زوم اپتيکال وظيفه بررسي تمام نواحي را پوشش مي دهد. در واقع اين دوربين از ترکيب دو نوع دوربين مختلف به وجود آمده است. نوع دوربين هاي استفاده شده در سري پانو ويوو هايک ويژن باعث شده است تا اين دوربين با ارائه تصوير پانوراما و همچنين تصوير بسته ( از نزديک) از سوژه هاي متعدد بهترين تصوير برداري جهت اهداف مختلف را در اختيار مشتريان قرار دهد.

تصوير پانوراما توسط 8 سنسور مجزا در 8 طرف دوربين باعث مي شود تا ديد کلي 360 درجه بصورت هميشگي توسط دوربين به مرکز کنترل ارسال شود، علاوه بر آن دوربين متحرک مجزا در سري PanoVu هايک ويژن با حرکت سريع به نواحي مختلف در تصوير 360 درجه اقدام به تصوير برداري با کيفيت عالي و شامل جزئيات زياد مي نمايد. اين دوربين علاوه بر تجزيه، تحليل لحظه اي از نواحي و افراد مختلف با توجه به فعاليت، سرعت حرکت، شکل ظاهري، پوشش و … شروع به تصوير برداري و ارسال تصاوير مشکوک براي مرکز کنترل مي کند. استفاده از تکنولوژي هاي هوشمند آناليز تصوير دوربين هاي مدار بسته تحت شبکه هايک ويژن شامل تشخيص نفوذ، عبور از خط فرضي، آشکارسازي ورود به محوطه ي فرضي از پيش تعيين شده، خارج شدن از محوطه ي فرضي از پيش تعيين شده و… از جمله توانمنديهاي اين دوربين مداربسته مي باشد.

دوربين پانوراماي سري پانو ويوي هايک ويژن توانايي ارسال آلارم براي دوربين متحرک جهت حرکت سريع به ناحيه ي وقوع آلارم را دارا هستند اين حرکت مي تواند شامل فوکوس و زوم مورد نياز جهت تصوير برداري با کيفيت مناسب از ناحيه مورد تصوير برداري مي باشد. اين امر باعث مي شود تا دوربين مداربسته مذکور از قابليت اتکاي بالايي جهت تشخيص آلارم را داشته باشد.

 

در ادامه برخي از ويژگي هاي سري PanoVu، آمده است:

1-    دوربين پانوراما:

–      هشت سنسور “1.9/1 از نوع CMOS شامل دو دوربين مدار بسته با رزولوشن 4096*1800 پيکسل با سرعت تصوير برداري 30 فريم در ثانيه.

–      زاويه ديد افقي: 360 درجه. زاويه ديد عمودي: 80 درجه.

–      حداقل ميزان نور مورد نياز جهت ارائه تصوير مناسب: 0.005 لوکس براي حالت رنگي و 0.0005 لوکس براي حالت سياه و سفيد.

2-    دوربين متحرک:

–      سنسور “1.9/1 از نوع CMOS  با رزولوشن 1080*1920 پيکسل با سرعت تصوير برداري 30 فريم در ثانيه.

–      رزولوشن تصوير برداري 1080*1920 پيکسل.

–      حداقل ميزان نور مورد نياز جهت ارائه تصوير مناسب: 0.002 لوکس براي حالت رنگي و 0.0002 لوکس براي حالت سياه و سفيد.

–      فاصله کانوني بين 5.7- 205.2 ميليمتر، زوم اپتيکال 36 برابر.

–      زاويه ديد دوربين بين 2 درجه تا 58.7 درجه بسته به ميزان زوم دوربين متحرک.

–      مجهز به فيلتر حذف نور مادون قرمز ICR.

–      قابليت ماسک کردن حداکثر 24 ناحيه در ميدان ديد دوربين.

–      پشتيباني از تکنولوژي هاي هوشمند تصوير برداري مانند ضد مه، ROI، HLC، WDR، DNR، ELS و حذف سه بعدي نويز تصوير.

–      قابليت ارسال سه استريم مجزا جهت ضبط، انتقال تصوير و نمايش زنده روي نمايشگر (مانند Video Wall و…).

–      پشتيباني از فرمت فشرده سازي H.264، MJPEG و MPEG4.

–      چرخش 360 درجه در راستاي افقي و چرخش از منفي 15 درجه تا نود درجه در راستاي عمودي.

–      قابليت برنامه ريزي حداکثر 300 نقطه به عنوان Preset.

–      قابليت تعريف حداکثر 8 مسير (Patrol)، در هر مسير مي توانيم از حداکثر 32 Preset استفاده کنيم.

–      و همچنين برخي از ويژگي هاي مهم ديگر که جهت اطلاعات بيشتر شما را به مطالعه برگه مشخصات فني دوربين سري PanoVu هايک ويژن دعوت مي کنيم.

3-    آلارم:

–      پشتيباني از 7 ورودي آلارم و 2 خروجي آلارم جهت مديريت رويدادهاي احتمالي.

–      برخي از مواردي که توسط دوربين مي تواند به وسيله آلارم اطلاع رساني شود عبارتند از : تشخيص چهره، تشخيص صوت غير معمول، تشخيص حرکت، تحليل ديناميک رويدادهايي که روبروي دوربين رخ مي دهد، اطلاع رساني در صورت هر گونه دستکاري روي دوربين ( اعم از اسپري پاشيدن، پوشاندن سر، تغيير زاويه ديد دوربين و …)، قطع شبکه، اخطار مربوط به آدرس آي پي يکسان، قابليت ضبط تصاوير غير معمولي در محل از پيش تعيين شده.

–      برخي از مواردي که دوربين مي تواند با ارسال آلارم مي تواند فعاليت کند عبارتند از: دنبال کردن Preset، Patrol و Pattern، ضبط تصاوير روي SD کارت نصب شده روي دوربين، خروجي Aux. ارسال ايميل، ارسال تصاوير بصورت مستقيم روي بستر FTP و

4-    شبکه:

–      پشتيباني از پروتکل هاي انتقال تصوير برندهاي متعدد مانند : ONVIF، PSIA، ISAPI، Open- Ended API .

–      فشرده سازي صدا با فرمت هاي مختلف.

–      پشتيباني از پروتکل هاي متعدد جهت انتقال تصاوير در بسترهاي متعدد ( رجوع شود به برگه مشخصات فني دوربين)

5-    يکپارچه سازي سيستم:

–      قابليت تعريف کردن حداکثر 32 کاربر و اتصال آنها به دوربين، کاربران مي توانند در سه سطح مختلف مدير، اپراتور و کاربر تعريف شوند.

–      اقدامات امنيتي مانند: تأييد دوباره کاربر از طريق آي دي و پسورد، تأييديه هاست از طريق مک آدرس، فيلتر کردن آدرس آي پي.

–      قابليت اتصال همزمان حداکثر 20 کاربر جهت رويت تصوير زنده دوربين.

–      دارا بودن قابليت اتصال مستقيم فيبر به دوربين ( اين قابليت بصورت آپشن روي دوربين فعال مي شود).

–      پشتيباني از پروتکل هاي متعدد نصب در پورت RS485 از قبيل: هايک ويژن، Pelco-P، Pelco-D، Half Duplex و  Self Adaptive.

–      پشتيباني از حافظه روي دوربين از نوع Micro SD/SDHC با ظرفيت حداکثر 128 گيگابايت جهت ضبط در حالت آلارم.

از جمله موضوعات مهم و مرتبط با دوربين مداربسته هايک ويژن در بحث    ريست پسورد هايک ويژن  و  انتقال تصوير هايک ويژن

است شما مي توانيد با مراجعه به وبسايت شرکت مهر تجارت از اين خدمات تخصصي بهره مند شويد.

 

6-    عمومي:

–      ميزان توان مصرفي 120 وات در حالت روشن بودن دوربين، با روشن شدن گرم کننده 44 وات به توان مصرفي افزوده مي شود.

–      روشن شدن با آداپتور 36 ولت دي سي.

–      دماي فعاليت دوربين دوربين بين منفي 40 تا مثبت 65 درجه.

–      فعاليت در گستره رطوبتي کمتر از 90%.

–      پشتيباني از استاندارد حفاظتي IP66، محافظ داخلي جهت عدم آسيب ديدن دوربين در مواقع نوسان برق و

–      وزن دوربين بدون پايه معادل 14 کيلوگرم مي باشد.

–      جهت نصب اين دوربين در نواحي مختلف جمله ديوار، ساختمان و …، پايه هاي متعددي توسط شرکت هايک ويژن توليد شده است که از جمله مي توان به پايه هاي مدل:  DS-1603ZJ، DS-1668ZJ(20)،  DS-1668ZJ اشاره نمود.

 

 

موضوع :
برچسب ها : همه,چیز,در,خصوص,دوربین,PanoVu,شرکت,هایک,ویژن,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 18 ارديبهشت 1400ساعت 3:23 توسط فردین | تعداد بازديد : 132 | |

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته

براي نصب سيستم نظارت تصويري تحت شبکه يا ديجيتال ( HD ) ، نياز به نقشه سيم کشي دوربين مداربسته داريم . نحوه اتصال دوربين و ساير تجهيزات در يک سيستم مدار بسته بايد به درستي انجام شود تا تصاوير با کيفيت مناسب ثبت و مورد بهره برداري قرار بگيرد . در اين محتوا شما با نقشه سيم کشي دوربين مدار بسته آشنا مي شويد .

سيستم مدار بسته اچ دي از دوربين مدار بسته ، دستگاه DVR و منبع تغذيه تشکيل شده است . نقشه سيم کشي دوربين مدار بسته HD شامل دو بخش مجزا مي باشد .

در حالت اول : از هر دوربين HD يک کابل کواکسيال ( RH59 ) به دستگاه DVR کشيده شود . هر چه تعداد دوربين ها بيشتر باشد ميزان کابل کشي نيز بيشتر خواهد بود . جهت اتصال کابل تصوير ار جي 59 به دوربين و DVR بايد از کانکتور BNC استفاده کنيد .

در حالت دوم: از محل قرار گرفتن دستگاه DVR ، به ازاي هر دوربين يک کابل برق تا محل نصب دوربين HD کشيده مي شود . کابل برق توسط فيش هاي نري يا مادگي برق به دوربين و منبع تغذيه متصل مي شود .

سيستم تحت شبکه از دوربين IP ، سوئيچ شبکه و دستگاه NVR تشکيل شده است . اين تجهيزات توسط کابل شبکه به يکديگر متصل مي شوند . معمولا جهت اتصال تجهيزات تحت شبکه به يکديگر ، نقشه سيم کشي دوربين مدار بسته تحت شبکه به اين صورت مي باشد :

از هر دوربين IP يک کابل شبکه به سوئيچ شبکه وصل مي شود ، پس از اتصال کليه دوربين هاي مدار بسته به سوئيچ شبکه ، سوئيچ توسط يک کابل شبکه مجزا به دستگاه NVR متصل مي شود .

نکته مهم : در صورتي که از سوئيچ شبکه POE استفاده شود . از همان کابل شبکه اي که بين دوربين و سوئيچ شبکه کشيده شده مي توان جهت تغذيه دوربين IP استفاده نمود و نياز به کابل برق مجزا وجود ندارد در غير اينصورت بايد از نقشه سيم کشي ويژه برق که در قسمت نخست اين محتوا به آن اشاره شد استفاده نمود .

براي دريافت خدمات منحصر به فرد  نصب دوربين مداربسته  و تجهيزات نظارتي ديگر مانند کنترل تردديا سيستم اعلام سرقت هوشمند شما مي توانيد با شرکت مهر تجارت تماس بگيريد و از خدمات تخصصي اين شرکت بهره مند شويد.

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته

نقشه کابل کشي دوربين هاي مداربسته ، از مهمترين قسمت هاي طراحي پروژه مي باشد. کابل کشي مناسب بر روي کيفيت تصاوير اثرگذار است. دوربين ها عموما در مکان هايي دور از دستگاه ضبط کننده يا مانيتورها نصب مي شوند. بنابراين طراحي نقشه سيم کشي دوربين مداربسته کمک زيادي به انجام نصب، تعميرات و نگهداري سيستم در آينده مي کند. با ما همراه باشيد تا با طراحي اصولي کابل کشي دوربين مداربسته آشنا شويد.

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته با نرم افزار

کلا طراحي نقشه براي کابل کشي و برنامه ريزي و محاسبات بسيار مفيد است. علاوه بر اين در آينده نيز براي امور تعمير و نگهداري و لجستيک شبکه نظارت تصويري کاربرد بالايي دارد.

از اين رو، جهت طراحي نقشه سيمکشي دوربين مداربسته دو راهکار وجود دارد. راهکار اول اين است که از کارفرما بخواهيد فايل AutoCAD محل مورد نظر را در صورت موجود بودن، در اختيار شما قرار دهد. در اين صورت مي توانيد به راحتي بر روي همان نقشه دوربين هاي مداربسته را جايگذاري کنيد. اما در صورتي که فايل AutoCAD موجود نباشد مي توانيد با استفاده از نرم افزارهايي که در ادامه توضيح داده مي شود، نقشه سيم کشي دوربين مداربسته را تهيه کرد.

يکي از شرکت هاي مطرح و فعال در زمينه تجهيزات حفاظتي و دوربين مداربسته شرکت hikvision چين است.

نرم افزار هاي طراحي نقشه سيم کشي دوربين مداربسته

 

Microsoft office Visio

مجريان سيستم هاي مداربسته معمولا اطلاعات زيادي در رابطه با نرم افزارهاي حرفه اي تر نقشه کشي ندارند. از اين رو استفاده از نرم افزارهاي ساده و اوليه در کنار برطرف کردن نياز آنها، امکان آماده سازي سريع تر نقشه ها براي افرادي با اطلاعات نقشه کشي اوليه را فراهم مي کند.

يکي از بهترين نرم افزارها براي اين کار، نرم افزار Microsoft Office Visio است. اين نرم افزار يکي از زير مجموعه هاي نرم افزار Office است که دسترسي به آن را بسيار ساده مي کند. با داشتن يک مجموعه از شکل ها و علائم مرتبط با نقشه کشي و مجموعه مرتبط با سيستم هاي حفاظتي اين نرم افراز براي کاربري هاي عادي کاملا ايده آل است.

 

Concept Draw

اين نرم فزار نيز تا حد زيادي مشابه نرم افزار Visio است و امکان طراحي سيستم دوربين مداربسته براي افراد عادي را فراهم مي کند. نرم افزار Concept Draw داراي مجموعه هايي متفاوت از علائم و شکل هاي مرتبط با سيستم هاي حفاظتي است و قابليت هاي جذابي براي طراحي هاي الکتريکي دارد.

 

AutoCAD Electrical

اين نرم افزار يکي از مجموعه نرم افزارهاي Auto CAD است که به طور تخصصي براي طراحي سيستم هاي الکتريکي طراحي شده است. کار کردن با اين نرم افزار به سادگي دو نرم افزار بالا نيست اما امکان تهيه نقشه هاي به مراتب حرفه اي تر را فراهم مي کند.

نرم افزار AutoCAD Electrical داراي مجموعه هايي از علائم مرتبط با سيستم هاي الکتريکي و مداربسته است. در صورت نياز مي توانيد شکل هاي مورد نياز خود را به نرم افزار اضافه کرده يا آنها را طراحي کنيد.

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته آنالوگ HD

 دوربين مداربسته  HD از دوربين، دستگاه DVR و منبع تغذيه تشکيل شده است و نقشه سيم کشي دوربين مداربسته در اين سيستم از دو طريق انجام ميگيرد:

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته بر اساس تصوير:

در اين حالت يک کابل کواکسيال RG59 از هر دوربين به دستگاه دي وي ار کشيده مي شود. هرچقدر تعداد دوربين ها بيشتر باشد، ميزان کابل کشي بيشتر خواهد بود. براي اتصال کابل تصوير RG59 به دوربين و دستگاه DVR بايد از ;کانکتور استفاده کنيم.

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته بر اساس منبع تغذيه:

در اين حالت از محل قرار گرفتن دستگاهDVR ، به ازاي هر دوربين يک کابل برق تا محل نصب دوربين کشيده مي شود. کابل برق توسط فيش هاي نري يا مادگي برق به دوربين و منبع تغذيه متصل مي شود 

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته IP

سيستم مداربسته تحت شبکه از دوربين هاي IP و سوئيچ شبکه دستگاه NVR تشکيل شده است. اين تجهيزات توسط کابل شبکه به يکديگر متصل مي شوند. معمولا جهت اتصال تجهيزات تحت شبکه به يکديگر، نقشه سيم کشي دوربين مدار بسته تحت شبکه به اين صورت مي باشد :

از هر دوربين IP يک کابل شبکه به سوئيچ شبکه وصل مي شود، پس از اتصال کليه دوربين هاي مدار بسته به سوئيچ شبکه، سوئيچ توسط يک کابل شبکه مجزا به دستگاه NVR متصل مي شود. در صورتي که از سوييچ شبکه استفاده شود از همان کابل شبکه اي که بين دوربين و سوئيچ شبکه کشيده شده مي توان جهت تغذيه دوربين IP استفاده نمود و نياز به کابل برق مجزا وجود ندارد.

 در غير اينصورت بايد از نقشه سيم کشي ويژه برق که در قسمت نخست اين محتوا به آن اشاره شد استفاده نمود .

انواع کابل دوربين مداربسته

در حال حاضر،کابل کشي براي سيستم هاي دوربين هاي با استفاده از سه نوع کابل انجام مي گيرد:

  • کابل هاي کواکسيال
  •  کابل هاي UTP شبکه
  • کابل هاي فيبر نوري

 انتقال کابل ها از طريق شبکه هاي تلفن به دليل مشکلات امنيت سايبري براي انتقال دوربين هاي مداربسته توصيه نمي شود. اما با اين حال هنوز هم در برخي از محيط ها استفاده مي شود.

کابل  کواکسيال:

 متداول ترين روش براي انتقال تصاوير ويديوئي به دستگاه ضبط کننده و ساير اجزاي سيستم مداربسته است. کابل کواکسيال، از يک سيم واحد تشکيل شده است که لايه ي اولي آن يک لايه ي عايق غير رسانا مي باشد. سپس اين لايه در يک محافظ سيمي بافته شده بهم قرار دارد. در نهايت تمامي اين لايه ها توسط يک پوشش پلاستيکي احاطه شده است. به دليل اينکه کابل ها داراي پوشش محافظ مي باشند ميزان تداخل در انتقال تصوير به شدت کاهش مي يابد.

برنامه هاي وابسته به دوربين هاي مداربسته به تجهيزات با کيفيت بالا نياز دارند به همين دليل سيم محافظ بافته شده و مرکز سيم هر دو بايد رسانا و از جنس مس باشند. کيفيت کابل ها به طور مستقيم روي کيفيت تصوير دوربين هاي تاثير مي گذارد.

  بطور کلي مي توان با استفاده از کابل RG59  تا ??? متر تصوير را منتقل نمود. اما در برخي مدل دوربين هاي هايک ويژن مي توان تا ??? متر نيز تصوير دوربين را منتقل نمود که از اين بابت يک راهکار ايده آل براي منتقل کردن تصوير به حساب مي آيد.

 

کابل شبکه:

 کابل هاي شبکه شامل 8 رشته سيم هستند که به صورت دو به دو در هم تابيده شده اند. کابل شبکه UTP فاقد هرگونه فويل يا لايه محافظ مي باشد و معمولا در فضاهاي داخلي و فاقد نويز استفاده مي شود.

کابلهاي شبکه بر حسب نوع دسته بندي که به CAT معروف است به انواع مختلفي تقسيم مي شوند که از اين بين کابل هاي Cat5 و Cat6 براي انتقال تصاوير دوربين هاي تحت شبکه مناسب هستند.

 

کابل فيبر نوري:

 يکي از پرسرعت ترين روشهاي انتقال تصاوير دوربين مداربسته، استفاده از فيبرهاي نوري است. اطلاعات در فيبر نوري توسط سيگنال هاي نوري در مسافت هاي بالا انجام مي شود.
فيبر نوري کلا از سه بخش تشکيل شده است:
هسته: براي عبور سيگنال
روکش: دور تا دور هسته را احاطه کرده و باعث برگشت نور منعکس شده به هسته مي شود.
بافر رويه : حفاظت فيبر در مقابل رطوبت و ساير موارد آسيب پذير را انجام مي دهد.

 

مزاياي فيبرهاي نوري در مقايسه با سيم هاي مسي در نصب دوربين مداربسته

  • در مسافت هاي طولاني فيبر نوري ارزان تر تمام مي شود.
  • فيبر نوري باريک تر است
  •  فيبر نوري ظرفيت اطلاعات بالاتري را انتقال مي دهد
  • همچنين ميزان افت سيگنال در فيبر نوري بسيار کمتر از سيم هاي مسي است

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : نقشه,سیم,کشی,دوربین,مداربسته,,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 7 خرداد 1400ساعت 13:48 توسط فردین | تعداد بازديد : 133 | |

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته

براي نصب سيستم نظارت تصويري تحت شبکه يا ديجيتال ( HD ) ، نياز به نقشه سيم کشي دوربين مداربسته داريم . نحوه اتصال دوربين و ساير تجهيزات در يک سيستم مدار بسته بايد به درستي انجام شود تا تصاوير با کيفيت مناسب ثبت و مورد بهره برداري قرار بگيرد . در اين محتوا شما با نقشه سيم کشي دوربين مدار بسته آشنا مي شويد .

سيستم مدار بسته اچ دي از دوربين مدار بسته ، دستگاه DVR و منبع تغذيه تشکيل شده است . نقشه سيم کشي دوربين مدار بسته HD شامل دو بخش مجزا مي باشد .

در حالت اول : از هر دوربين HD يک کابل کواکسيال ( RH59 ) به دستگاه DVR کشيده شود . هر چه تعداد دوربين ها بيشتر باشد ميزان کابل کشي نيز بيشتر خواهد بود . جهت اتصال کابل تصوير ار جي 59 به دوربين و DVR بايد از کانکتور BNC استفاده کنيد .

در حالت دوم: از محل قرار گرفتن دستگاه DVR ، به ازاي هر دوربين يک کابل برق تا محل نصب دوربين HD کشيده مي شود . کابل برق توسط فيش هاي نري يا مادگي برق به دوربين و منبع تغذيه متصل مي شود .

سيستم تحت شبکه از دوربين IP ، سوئيچ شبکه و دستگاه NVR تشکيل شده است . اين تجهيزات توسط کابل شبکه به يکديگر متصل مي شوند . معمولا جهت اتصال تجهيزات تحت شبکه به يکديگر ، نقشه سيم کشي دوربين مدار بسته تحت شبکه به اين صورت مي باشد :

از هر دوربين IP يک کابل شبکه به سوئيچ شبکه وصل مي شود ، پس از اتصال کليه دوربين هاي مدار بسته به سوئيچ شبکه ، سوئيچ توسط يک کابل شبکه مجزا به دستگاه NVR متصل مي شود .

نکته مهم : در صورتي که از سوئيچ شبکه POE استفاده شود . از همان کابل شبکه اي که بين دوربين و سوئيچ شبکه کشيده شده مي توان جهت تغذيه دوربين IP استفاده نمود و نياز به کابل برق مجزا وجود ندارد در غير اينصورت بايد از نقشه سيم کشي ويژه برق که در قسمت نخست اين محتوا به آن اشاره شد استفاده نمود .

براي دريافت خدمات منحصر به فرد  نصب دوربين مداربسته  و تجهيزات نظارتي ديگر مانند کنترل تردديا سيستم اعلام سرقت هوشمند شما مي توانيد با شرکت مهر تجارت تماس بگيريد و از خدمات تخصصي اين شرکت بهره مند شويد.

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته

نقشه کابل کشي دوربين هاي مداربسته ، از مهمترين قسمت هاي طراحي پروژه مي باشد. کابل کشي مناسب بر روي کيفيت تصاوير اثرگذار است. دوربين ها عموما در مکان هايي دور از دستگاه ضبط کننده يا مانيتورها نصب مي شوند. بنابراين طراحي نقشه سيم کشي دوربين مداربسته کمک زيادي به انجام نصب، تعميرات و نگهداري سيستم در آينده مي کند. با ما همراه باشيد تا با طراحي اصولي کابل کشي دوربين مداربسته آشنا شويد.

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته با نرم افزار

کلا طراحي نقشه براي کابل کشي و برنامه ريزي و محاسبات بسيار مفيد است. علاوه بر اين در آينده نيز براي امور تعمير و نگهداري و لجستيک شبکه نظارت تصويري کاربرد بالايي دارد.

از اين رو، جهت طراحي نقشه سيمکشي دوربين مداربسته دو راهکار وجود دارد. راهکار اول اين است که از کارفرما بخواهيد فايل AutoCAD محل مورد نظر را در صورت موجود بودن، در اختيار شما قرار دهد. در اين صورت مي توانيد به راحتي بر روي همان نقشه دوربين هاي مداربسته را جايگذاري کنيد. اما در صورتي که فايل AutoCAD موجود نباشد مي توانيد با استفاده از نرم افزارهايي که در ادامه توضيح داده مي شود، نقشه سيم کشي دوربين مداربسته را تهيه کرد.

يکي از شرکت هاي مطرح و فعال در زمينه تجهيزات حفاظتي و دوربين مداربسته شرکت hikvision چين است.

نرم افزار هاي طراحي نقشه سيم کشي دوربين مداربسته

 

Microsoft office Visio

مجريان سيستم هاي مداربسته معمولا اطلاعات زيادي در رابطه با نرم افزارهاي حرفه اي تر نقشه کشي ندارند. از اين رو استفاده از نرم افزارهاي ساده و اوليه در کنار برطرف کردن نياز آنها، امکان آماده سازي سريع تر نقشه ها براي افرادي با اطلاعات نقشه کشي اوليه را فراهم مي کند.

يکي از بهترين نرم افزارها براي اين کار، نرم افزار Microsoft Office Visio است. اين نرم افزار يکي از زير مجموعه هاي نرم افزار Office است که دسترسي به آن را بسيار ساده مي کند. با داشتن يک مجموعه از شکل ها و علائم مرتبط با نقشه کشي و مجموعه مرتبط با سيستم هاي حفاظتي اين نرم افراز براي کاربري هاي عادي کاملا ايده آل است.

 

Concept Draw

اين نرم فزار نيز تا حد زيادي مشابه نرم افزار Visio است و امکان طراحي سيستم دوربين مداربسته براي افراد عادي را فراهم مي کند. نرم افزار Concept Draw داراي مجموعه هايي متفاوت از علائم و شکل هاي مرتبط با سيستم هاي حفاظتي است و قابليت هاي جذابي براي طراحي هاي الکتريکي دارد.

 

AutoCAD Electrical

اين نرم افزار يکي از مجموعه نرم افزارهاي Auto CAD است که به طور تخصصي براي طراحي سيستم هاي الکتريکي طراحي شده است. کار کردن با اين نرم افزار به سادگي دو نرم افزار بالا نيست اما امکان تهيه نقشه هاي به مراتب حرفه اي تر را فراهم مي کند.

نرم افزار AutoCAD Electrical داراي مجموعه هايي از علائم مرتبط با سيستم هاي الکتريکي و مداربسته است. در صورت نياز مي توانيد شکل هاي مورد نياز خود را به نرم افزار اضافه کرده يا آنها را طراحي کنيد.

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته آنالوگ HD

 دوربين مداربسته  HD از دوربين، دستگاه DVR و منبع تغذيه تشکيل شده است و نقشه سيم کشي دوربين مداربسته در اين سيستم از دو طريق انجام ميگيرد:

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته بر اساس تصوير:

در اين حالت يک کابل کواکسيال RG59 از هر دوربين به دستگاه دي وي ار کشيده مي شود. هرچقدر تعداد دوربين ها بيشتر باشد، ميزان کابل کشي بيشتر خواهد بود. براي اتصال کابل تصوير RG59 به دوربين و دستگاه DVR بايد از ;کانکتور استفاده کنيم.

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته بر اساس منبع تغذيه:

در اين حالت از محل قرار گرفتن دستگاهDVR ، به ازاي هر دوربين يک کابل برق تا محل نصب دوربين کشيده مي شود. کابل برق توسط فيش هاي نري يا مادگي برق به دوربين و منبع تغذيه متصل مي شود 

نقشه سيم کشي دوربين مداربسته IP

سيستم مداربسته تحت شبکه از دوربين هاي IP و سوئيچ شبکه دستگاه NVR تشکيل شده است. اين تجهيزات توسط کابل شبکه به يکديگر متصل مي شوند. معمولا جهت اتصال تجهيزات تحت شبکه به يکديگر، نقشه سيم کشي دوربين مدار بسته تحت شبکه به اين صورت مي باشد :

از هر دوربين IP يک کابل شبکه به سوئيچ شبکه وصل مي شود، پس از اتصال کليه دوربين هاي مدار بسته به سوئيچ شبکه، سوئيچ توسط يک کابل شبکه مجزا به دستگاه NVR متصل مي شود. در صورتي که از سوييچ شبکه استفاده شود از همان کابل شبکه اي که بين دوربين و سوئيچ شبکه کشيده شده مي توان جهت تغذيه دوربين IP استفاده نمود و نياز به کابل برق مجزا وجود ندارد.

 در غير اينصورت بايد از نقشه سيم کشي ويژه برق که در قسمت نخست اين محتوا به آن اشاره شد استفاده نمود .

انواع کابل دوربين مداربسته

در حال حاضر،کابل کشي براي سيستم هاي دوربين هاي با استفاده از سه نوع کابل انجام مي گيرد:

  • کابل هاي کواکسيال
  •  کابل هاي UTP شبکه
  • کابل هاي فيبر نوري

 انتقال کابل ها از طريق شبکه هاي تلفن به دليل مشکلات امنيت سايبري براي انتقال دوربين هاي مداربسته توصيه نمي شود. اما با اين حال هنوز هم در برخي از محيط ها استفاده مي شود.

کابل  کواکسيال:

 متداول ترين روش براي انتقال تصاوير ويديوئي به دستگاه ضبط کننده و ساير اجزاي سيستم مداربسته است. کابل کواکسيال، از يک سيم واحد تشکيل شده است که لايه ي اولي آن يک لايه ي عايق غير رسانا مي باشد. سپس اين لايه در يک محافظ سيمي بافته شده بهم قرار دارد. در نهايت تمامي اين لايه ها توسط يک پوشش پلاستيکي احاطه شده است. به دليل اينکه کابل ها داراي پوشش محافظ مي باشند ميزان تداخل در انتقال تصوير به شدت کاهش مي يابد.

برنامه هاي وابسته به دوربين هاي مداربسته به تجهيزات با کيفيت بالا نياز دارند به همين دليل سيم محافظ بافته شده و مرکز سيم هر دو بايد رسانا و از جنس مس باشند. کيفيت کابل ها به طور مستقيم روي کيفيت تصوير دوربين هاي تاثير مي گذارد.

  بطور کلي مي توان با استفاده از کابل RG59  تا ??? متر تصوير را منتقل نمود. اما در برخي مدل دوربين هاي هايک ويژن مي توان تا ??? متر نيز تصوير دوربين را منتقل نمود که از اين بابت يک راهکار ايده آل براي منتقل کردن تصوير به حساب مي آيد.

 

کابل شبکه:

 کابل هاي شبکه شامل 8 رشته سيم هستند که به صورت دو به دو در هم تابيده شده اند. کابل شبکه UTP فاقد هرگونه فويل يا لايه محافظ مي باشد و معمولا در فضاهاي داخلي و فاقد نويز استفاده مي شود.

کابلهاي شبکه بر حسب نوع دسته بندي که به CAT معروف است به انواع مختلفي تقسيم مي شوند که از اين بين کابل هاي Cat5 و Cat6 براي انتقال تصاوير دوربين هاي تحت شبکه مناسب هستند.

 

کابل فيبر نوري:

 يکي از پرسرعت ترين روشهاي انتقال تصاوير دوربين مداربسته، استفاده از فيبرهاي نوري است. اطلاعات در فيبر نوري توسط سيگنال هاي نوري در مسافت هاي بالا انجام مي شود.
فيبر نوري کلا از سه بخش تشکيل شده است:
هسته: براي عبور سيگنال
روکش: دور تا دور هسته را احاطه کرده و باعث برگشت نور منعکس شده به هسته مي شود.
بافر رويه : حفاظت فيبر در مقابل رطوبت و ساير موارد آسيب پذير را انجام مي دهد.

 

مزاياي فيبرهاي نوري در مقايسه با سيم هاي مسي در نصب دوربين مداربسته

  • در مسافت هاي طولاني فيبر نوري ارزان تر تمام مي شود.
  • فيبر نوري باريک تر است
  •  فيبر نوري ظرفيت اطلاعات بالاتري را انتقال مي دهد
  • همچنين ميزان افت سيگنال در فيبر نوري بسيار کمتر از سيم هاي مسي است

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : نقشه,سیم,کشی,دوربین,مداربسته,,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 11 خرداد 1400ساعت 10:59 توسط فردین | تعداد بازديد : 110 | |

مزاياي استفاده از تکنولوژي ccHDtv در دوربين هاي مداربسته

مزاياي استفاده از تکنولوژي ccHDtv در دوربين هاي مداربسته

لازم به ذکر نيست که امنيت هر روز، بيشتر و بيشتر با پلتفرم تحت پروتکل اينترنت (IP) در هم آميخته مي شود. بسياري از کاربران که از بستر کابلهاي کواکسيال و فضاي دوربينهاي مداربسته آنالوگ استفاده مي کردند در مقابل مهاجرت کامل بسمت سيستمهاي تحت شبکه مقاومت مي کنند. علت اصلي شايد هزينه بالاتر  و تنظيمات سخت تر سيستمهاي مبتني بر پلتفرم شبکه باشد. در مقاله پيشين بيشتر بر روي تکنولوژي ccHDtv  توضيحاتي داديم و در اين مقاله بيشتر کاربردهاي آن پرداخته شده است.

ccHDtv سيگنالهاي ويدئويي ديجيتال را روي بستري از کابلهاي کواکسيال منتقل خواهد کرد. با اين کار نياز به مهاجرت از سيستمهايي با زيرساخت کواکسيال به سمت سيستمهاي تحت شبکه به صرفه تر خواهد شد و نياز به زمان کوتاهتر و هزينه کمتري براي انجام تغييرات وجود خواهد داشت. با تکنولوژي ccHDtv کافي است کاربران دستگاههاي متصل به شبکه کواکسيال را تغيير دهند و کابلهاي کواکسيال کاملا نقش بستر انتقال را خواهند داشت.

البته مزاياي تغيير سيستمها به فرم ccHDtv فراتر از اين حرفهاست. در مقايسه با سيستمهاي IP که محدوديت ارسال تا 100 متر در طول کابل داشتند، در سيستمهاي ccHDtv فاصله انتقال بسيار بيشتر است.

به گفته Morgan Lan مدير عامل شرکت Fuho که مصولاتشان را بر مبناي اين تکنولوژي طراحي کرده اند:

بدون استفاده از تقويت کننده هاي سيگنال، تصاوير ويدئويي HD مي توانند تا 800 متر مسافت را در طول کابل بدون افت کيفيت طي کنند.

مزيت ديگر اين است که در سيستم ccHDtv يک کابل کواکسيال ميتواند 16 دوربين مداربسته را پشتيباني نمايد بشکلي که در هر کانال پهناي باندي بالغ بر 31.6 مگابيت در ثانيه داشته باشيد.

 

اين ميزان پهناي باند براي انتقال سيگنالهاي HD تمام دوربينهاي مداربسته کفايت مي کند.

در طول نمايشگاهي در تايپه، شرکت Fuho شکلهاي مختلف راهکار ccHDtv را که شامل دوربينهاي مداربسته 4K مي شدند، به نمايش گذاشت. بگفته Lan اين تکنولوژي بدليل قابليت انتقال سيگنالها در مسافت بالا در طول کابل کواکسيال ، مي تواند گزينه ايده آلي براي سايتهاي بزرگ باشد.

زمينهاي گلف و پايگاههاي نظامي نمونه هاي خوبي از مکانهايي هستند که تکنولوژي ccHDtv مي تواند گزينه بسيار مناسبي براي آنها باشد.

محصولات مبتني بر تکنولوژي ccHDtv در شرکت Fuho مي توانند در جايگاههاي متفاوتي مورد استفاده قرار گيرند.

همچنين اين سيستم مي تواند همانند دوربينهاي مداربسته تحت شبکه در اتاق مديران و هيئتهاي اجرايي و انجمنها بصورت پنل نظارتي مديران مورد استفاده قرار گيرند.

راهکارهاي Onborad(يکپارچه بر روي دستگاه)  شامل يک دوربين مداربسته با قابليت انتقال تصاوير به مرکز ارتباطي از طريق تکنولوژي 3G يا 4G خواهد بود. تصاوير ويدئويي مي توانند از اين طريق ذخيره يا تحليل شوند. اين يک راهکار ايده آل براي مديران و مسئولين ناوگانهاست که نياز به بررسي و نظارت رانندگان دارند.

اين در حالي است که دوربينهاي مداربسته تحت شبکه با مدلهاي 2K و 4K به بازار آمده اند و همگي از قابليت تحليلگر ويدئويي داخلي برخوردارند.

تحليلگر ويدئويي مي تواند براي مثال تشخيص دهد که جسمي که قرار نبوده حرکت نمايد جابجا شده است يا مثلا که جسمي که زماني در جايي قرار داشته، به يکباره غيب شده است(دزدي) . اين قابليت هم مي تواند بخوبي در مدارس و کارخانه ها مورد استفاده قرار گيرد.

  1. دوربين مداربسته هايک ويژن
  2. دوربين مدار بسته هايک ويژن
  3. انواع دوربين مداربسته
  4. بهترين دوربين مداربسته
  5. دوربين مداربسته چيست؟
  6. تجهيزات دوربين مداربسته
  7. انواع دوربين مدار بسته
  8. بهترين دوربين مدار بسته

 

 

موضوع :
برچسب ها : مزایای,استفاده,از,تکنولوژی,ccHDtv,در,دوربین,های,مداربسته,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 19 تير 1400ساعت 14:51 توسط فردین | تعداد بازديد : 119 | |

تکنولوژي POC انقلابي در نصب دوربين هاي مداربسته

تکنولوژي POC انقلابي در نصب دوربين هاي مداربسته

 

 

شايد اخيرا اسم تکنولوژي POC به گوش شما خورده باشد. شايد هم قبلا در طول نصب دوربين مداربسته به ساختن چنين تکنولوژي براي دوربين هاي مداربسته فکر کرده باشيد. تکنولوژي POC براي دوربين هاي آنالوگ يکي از ايده هايي است که ميتواند روند و کارايي نصب دوربين هاي مداربسته را کاملا تغيير دهد.

POC چيست؟

در ساده ترين تعريف POC همان معادل POE در دوربين هاي مداربسته آنالوگ است. با استفاده از تکنولوژي POC شما ميتوانيد دوربين هاي مداربسته خود را از طريق کابل تصوير (کواکسيال) تغذيه هم کنيد. پس ديگر نيازي به کشيدن کابل برق و تصوير مجزا براي هر دوربين و قرار دادن منبع تغذيه نداريد. همه دوربين هايي که به DVR متصل شده اند گذشته از ارسال تصوير، برق خود را هم از طريق همين دستگاه دريافت مي کنند.
استفاده از اين تکنولوژي مي تواند زمان نصب دوربين هاي مداربسته را به شدت کاهش دهد و همچنين عيب يابي و تعمير سيستم هاي آنالوگ را ساده تر کند.

POC چطور کار مي کند؟

نحوه کار POC کمي با POE متفاوت است. در تکنولوژي POE از دو رشته از سيم هاي کابل شبکه براي تغذيه تجهيزات استفاده مي شد. اما در کابل هاي کواکسيال رشته اضافه اي وجود ندارد، به همين خاطر متخصصان، برق را از طريق مغزي و شيلد کابل ارسال مي کنند. سيگنال تصوير دوربين هم توسط يک Encoder بر روي ولتاژ ارسالي سوار مي شود و در محل دريافت مجدد توسط Decoder به شکل سيگنال تصوير ديجيتال در مي آيد. البته اين تنها روند عمومي کار اين تکنولوژي است و جزئيات تخصصي نحوه کار آن بسيار طولاني تر است.

محدوديت ها در سيستم POC

گذشته از تمام مزاياي سيستم POC اين سيستم محدوديت هايي هم دارد. بزرگترين محدوديت اين سيستم، حدود بودن نوع دوربين و DVR در سيستم مداربسته است. در صورتي که بخواهيد دوربين هاي آنالوگ را به صورت POC تغذيه کنيد، خود دوربين ها حتما بايد اين تکنولوژي را پشتيباني کنند. دستگاه DVR هم حتما بايد داراي خروجي هاي POC باشد. در صورتي که يکي از اين دو شرط برقرار نباشد شما بايد دوربين را به صورت مجزا تغذيه کنيد. در ضمن به ياد داشته باشيد که تکنولوژي POC تنها براي دوربين هاي آنالوگ نسل جديد (آنالوگ HD) قابل استفاده است و دوربين هاي آنالوگ قديمي نمي توانند POC باشند.
سيستم هاي POC همچنين داراي محدوديت کابل هم هستند. در سيستم هاي فعلي فاصله دوربين تا دستگاه DVR نميتواند بيش از 200 متر (در دوربين هاي هايک ويژن) باشد. با توجه به ولتاژ پايين تغذيه دوربين ها، افت ولتاژ در کابل بالا خواهد بود و نمي توان دوربين ها را در فواصل بالا تغذيه کرد. پس براي دوربين هاي با فاصله بالاتر از 200 متر بايد به صورت جداگانه کابل برق بکشيد.

 

 

منابعي براي مطالعه بيشتر:

  1. آينده سيستم نظارت تصويري در املاک
  2. چگونه ابداعات امنيتي آزادي را ارتقا داده و از جان افراد جامعه حفاظت مي‌کند؟
  3. دوربين مداربسته شناسايي چهره
  4. نصب دوربين مداربسته / مشکلات نصب دوربين مداربسته
  5. دوربين مداربسته
  6. بهترين دوربين مدار بسته ؛ برترين‌هاي سال 2020
  7. دوربين حرارتي و تشخيص تب ناشي از ابتلا به ويروس کرونا
  8. درباره دوربين هاي مداربسته بيشتر بخوانيد!
  9. شرکت Hanwha Techwin محصولات جديد DVR را تحت پلتفرم WiseNet HD به بازار ارائه کرد.
  10. دوربين مداربسته 12 مگاپيکسلي جديد از شرکت VIVOTEK
  11. چطور براي سيستم نظارت تصويري هاردديسک انتخاب کنيم؟
  12. نحوه مشاهده تصوير دوربين IP بر روي لپ تاپ
  13. آموزش نصب و جانمايي دوربين در فضاي پارکينگ
  14. از کانال صفر دوربين هايك ويژن چه مي دانيد ؟

تکنولوژي پردازش تصوير يا VCA چيست ؟

 

موضوع :
برچسب ها : تکنولوژی,POC,انقلابی,در,نصب,دوربین,های,مداربسته,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 22 تير 1400ساعت 13:50 توسط فردین | تعداد بازديد : 108 | |

دوربين مداربسته ضد نور چيست؟

دوربين مداربسته ضد نور چيست؟

 

 

وربين مداربسته ضد نور در واقع اصطلاحي عاميانه براي دوربين هايي است که داراي مکانيزهاي جبران سازي اختلاف نور هستند. اين مکانيزم ها به دوربين مدار بسته کمک مي کنند در شرايط نامناسب نوري تصويري بهتر به شما تحويل دهد.

مکانيزم هاي بهينه سازي تصوير

مکانيزم هاي متفاوتي براي رفع مشکل ضد نور در دوربين هاي مداربسته وجود دارند. در اينجا چند مکانيزم بسيار رايج را به صورت خلاصه بررسي ميکنيم:

  • مکانيزم WDR: موثر ترين مکانيزم رفع ضد نور در دروبين هاي مداربسته است. اين مکانيزم از طريق دو حسگر متفاوت تصوير ميزان اختلاف نور را در مناطق کم نور و پر نور تا حد زيادي کاهش مي دهد. وجود اين قابليت در دوربين ها نقش زيادي در هزينه و قيمت آنها دارد.

 

  • مکانيزم BLC: اين مکانيزم با حذف پشت زمينه روشن در تصوير امکان روشن تر شدن قسمت هاي کم نور را به وجود مي اورد. وجود اين مکانيزم در دوربين ها نقش کمي در هزينه و قيمت آنها دارد.

 

  • مکانيزم DWDR: در واقع نوع ديجيتال از مکانيزم WDR است که البته به مراتب غير موثرتر از WDR عمل مي کند. تاکيد بر روي وجود اين مکانيزم بيشتر با اهداف تبليغاتي صورت مي گيرد.

 

ديگر راه حل ها

ساده ترين راه حل براي رفع مشکل ضد نور دوربين هاي مداربسته نصب دوربين به صورتي است که نور شديد به صورت مستقيم به ان نخورد. اما در صورت عدم امکان جابجايي دوربين بهتر است از دوربين هايي با قابليت WDR استفاده کنيد تا تاثير ضد نور در تصوير شما کمتر شود.

 

  1. همه چيز درباره استاندارد ONVIF در دستگاههاي نظارت تصويري
  2. پلاکخوان خودرو داهوا با تشخيص پلاک خودرو در بيش از 100 کشور
  3. هايک ويژن فناوري حرارتي
  4. لنز هاي وايد و تله در دوربين مدار بسته چه تفاوت هايي دارند؟
  5. چه زماني ظرفيت هارد ديسک دوربين مدار بسته پر ميشود
  6. خريد دوربين داهوا از نمايندگي معتبر داهوا در ايران
  7. افزايش اثربخشي دوربين هاي حرارتي هايک ويژن
  8. ضبط صدا در دوربين مداربسته
  9. درباره دوربين هاي مداربسته و نصب دوربين مداربسته
  10. تفاوت سنسورهاي CCD و CMOS در دوربينهاي مداربسته
  11. دوربين مداربسته چشم ماهي 12 مگاپيکسلي Hanwha
  12. همکاري شرکت Sony و Bosch براي انقلابي در صنعت دوربين مداربسته
  13. بهترين آداپتور دوربين هايک ويژن چه ويژگي هايي دارد ؟
  14. چگونه امنيت منزل و محل کار خود را با محصولات هايک ويژن بالا ببري
  15. دوربين مدار بسته؛ نگهبان شبانه روزي منازل و کسب و کارها
  16. حفاظت پيراموني در مقابل حملات تروريستي
  17. مقابله جمعي با سواستفاده شرکت هاي تکنولوژيک
  18. مقالات تخصصي درباره دوربين مداربسته و نصب دوربين مداربسته!
  19. NVR جديد شرکت داهوا با پردازنده اينتل و 48 ترابايت حافظه

معرفي 8 دوربين مداربسته جديد سوني با سنسور CMOS Exmor R

 

 

موضوع :
برچسب ها : دوربین,مداربسته,ضد,نور,چیست؟,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 11 مرداد 1400ساعت 18:49 توسط فردین | تعداد بازديد : 89 | |

رنگ هارد دوربين مدار بسته / DNR در دوربين مداربسته

رنگ هارد دوربين مدار بسته / DNR در دوربين مداربسته

رنگ هارد دوربين مدار بسته: راهنماي انتخاب رنگ هارد وسترن

رنگ سبز:

با توجه به اينکه رنگ سبز به عنوان نماد و سمبل طبيعت و طبيعت دوستان است معمولا

براي محصولات مقرون به صرفه و کم مصرف از اين رنگ استفاده ميشود. اين سري از

هاردهاي وسترن ديجيتال به علت سرعت کمي که دارند معمولا براي کارهاي محاسباتي

توصيه نميشوند. اين هارد در مقايسه با بقيه مدل هارد وسترن ديجيتال کمترين قيمت را

دارد. مناسب براي ذخيره اطلاعات به مدت طولاني (آرشيو فيلم و موزيک و …) کم مصرف و ارزون. سرعت ????

رنگ آبي:

قديمي ترين هارد ديسک هاي داخلي وسترن ديجيتال بدون شک هارد آبي وسترن

ميباشد. اين هاردها حتي قبل از ارائه سري رنگ بندي وسترن ديجيتال توليد و روانه بازار

ميشدند، قيمت مناسب و سرعت قابل قبول هارد ديسک آبي وسترن باعث شده تا اين

نوع از هارد يک انتخاب مناسب براي کارهاي روزمره و کامپيوترهاي خانگي باشد، هارد آبي

وستري مصرف انرژي بالاتري نسبت به هارد سبز دارد اما از عملکرد بسيار بهتري نيز

برخوردار هستندمناسب براي استفاده روزمره و کارهاي عادي کامپيوتري (نصب ويندوز)

_رده متوسط_سرعت ???? قيمت بالا.

رنگ قرمز:

کارکرد بدون عيب و ايراد بصورت شبانه روزي از ويژگي هاي هارد قرمز وسترن ديجيتال

ميباشد، اطلاعات شبکه درون هارد قرمز وسترن ديجيتال بصورت شبانه روزي ذخيره

ميشود. در مدل هارد قرمز حرفه اي ظرفيت بين ? تا ?? ترا بايت است، تفاوت هارد قرمز و

هارد قرمز حرفه اي در ميزان چرخش هارد است اين ميزان در هارد حرفه اي معادل ????

دور در دقيقه ميباشد. مناسب براي استفاده در شبکه (واحد NAS يا واحد حافظه متصل به

شبکه) رنگ قرمز براي استفاده در کامپيوتر خونگي مناسب نيست.

براي استعلام قيمت دوربين مدار بسته با مهر تجارت تماس بگيريد.

رنگ مشکي:

سرعت هارد مشکي وسترن بسيار بالاست و از اين رو براي انجام کارهاي محاسباتي و

سرعتي مانند بازي کردن يک انتخاب مناسب است، لرزش کمتر و سرعت بالاتر نسبت به

هارد هاي آبي باعث شده تا کاربران بتوانند به راحتي به اطلاعات دسترسي داشته باشند.

استفاده از دو پردازنده براي پردازش اطلاعات ، بالاتر بودن سرعت چرخش و ميزان کش

هارد و ظرفيت هارد مشکي نسبت به هارد آبي نيز از ديگر فوايد اين سري از هارد وسترن

ديجيتال ميباشد. از هارد مشکي براي ذخيره سازي با حجم بالا استفاده ميکنند. برامه هاي

سنگين ويرايش عکس، فيلم و… با کيفيت مناسبي روي اين هارد انجام ميشود.

 عملکرد عالي مناسب براي گيمرها ونرم افزارهاي محاسباتي_سرعت ???? قيمت بالا.

رنگ بنفش:

هارد بنفش به خاطر عملکرد شبانه روزي با سرعت بالاي خود امکان استفاده در دستگاه dvr

و nvr براي کاربران فراهم کرده است. ضبط تصاوير بصورت شبانه روزي ?? ساعته با

کيفيت بالا از ويژگي هاي هارد دييسک بنفش رنگ وسترن ميباشد. براي ضبط تصوير

دوربين مدار بسته معمولي حداکثر ?? دربين از هارد بنفش مدل WD Purple و براي ضبط

تصوير دوربين هاي تحت شبکه حداکثر ?? دوربين از هارد بنفش WD Purple NV

استفاده ميشود.

مناسب براي سيستم هاي حفاظتي مثل دوربين مدار بسته که بايد هميشه روشن باشند.

رنگ طلايي:

سرعت بالا و قابليت اطمينان فوق العاده در کنار لرزش بسيار کم و توانايي عملکرد در

حرارت و گرماي بالا از ويژگي هاي هارد طلايي وسترن ديجيتال ميباشد. اين سري از هارد

هاي وسترن نيز داراي دو پردازنده هستند. هارد طلايي وسترن يک پيشنهاد مناسب براي

ديتا سنتر و مراکز داده ميباشد.

اگر قصد خريد دوربين مداربسته را داريد به شما پيشنهاد مي کنيم خريد خود را از نمايندگي هايک ويژن

hikvision انجام دهيد.   

 

وظيفه ي DNR در دوربين مداربسته چيست؟

 

نورپردازي دوربين هاي مداربسته در گذشته نه چندان دور، از اهميت زيادي برخوردار بود و با  ورود پروژکتورهاي مادون قرمز و دوربين هايي که داراي LEDهاي مادون قرمز بودند، اين مشکل تا حدودي برطرف شد اما تصاويري که در شب توسط دوربين هاي مداربسته روي مانيتور نمايش داده ميشد، به طور معمول همراه با برفک بود و تصاوير نيز کيفيت و شفافيت مورد نياز را نداشت.

اين مسأله باعث کاهش کارايي دوربين مداربسته تا حدود ?? درصد مي شد و از طرفي روشن کردن محيط در بعضي از مکان ها به دلايل حفاظتي هميشه مقدور نبوده و يا بسيار پر هزينه بود تا  اين که فن آوري کاهنده نويز به صورت ديجيتالي و يا DNR به بازار عرضه شد.

بهترين خدمات  نصب دوربين مدار بسته تهران را شرکت مهر تجارت به شما ارائه مي دهد.

در اين دوربين ها، با استفاده از فيلترهايي نويزهاي تصوير را حذف مي کنند و کيفيت و شفافيت تصاوير به حد مطلوب مي رسد. در طراحي سيستم هاي مداربسته ممکن است هزينه يک دوربين با قابليت DNR کمي در ابتدا بالاتر از يک دوربين معمولي به نظر برسد، اما هزينه برق مصرفي براي روشن کردن محيط يک پارکينگ، يا هزينه يک پروژکتور مادون قرمز، اگر به هزينه يک دوربين معمولي اضافه شود، هزينه فن آوري DNR توجيه پذير مي شود.

کاهنده هاي نويز در دو نوع دو بعدي و سه بعدي ارائه شده اند.

 

 

موضوع :
برچسب ها : رنگ,هارد,دوربین,مدار,بسته,/,DNR,در,دوربین,مداربسته,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 22 مرداد 1400ساعت 16:27 توسط فردین | تعداد بازديد : 172 | |

قابليت تشخيص دستکاري در دوربين مداربسته

قابليت تشخيص دستکاري در دوربين مداربسته

 

قابليت Tamper detection يکي از آپشن هاي موجود در دوربين مداربسته تحت شبکه است که اين امکان را فرآهم مي کند که در زماني که دوربين مورد دستکاري و تخريب قرار مي گيرد بوسيله آلارم به شما اطلاع دهد.
زماني که اين مسئله رخ مي دهد و شخصي سعي بر صدمه زدن به دوربين داشته و يا به هر نحوي بخواهد جلوي کار آن را بگيرد و تصوير آن را بپوشاند، آلارم ها به صدا در آمده و شما پس از اطلاع مي توانيد به سراغ تصاوير رفته و مسئله را بررسي نماييد.

کاربرد

زماني که دوربين مداربسته مورد دستکاري قرار گيرد و در عملکرد صحيح آن اختلالي ايجاد گردد قابليت Tamper detection مي تواند کمک کننده باشد. هشدارهاي خودکار اين قابليت شما را همواره به سيستم متصل نگاه داشته و اين امکان را برايتان فرآهم مي کند که حتي در زماني که در محل حضور فيزيکي نداريد بتوانيد بر اوضاع کنترل داشته باشيد. از جمله کاربردهاي اين قابليت مي توان به موارد زير اشاره نمود:

  • در زماني که دوربين ضربه فيزيکي خورده يا حرکت کند
  • زماني که فردي سعي کند تا برق دوربين را قطع کند
  • فردي با اسپري رنگ لنز دوربين مداربسته را بپوشاند تا مانع از ثبت تصاوير آن شود.
  • فردي با قرار دادن شيئي روبروي دوربين، ديد آن را بپوشاند يا به هر نحوي تصوير تار گردد.
  • براي جلوگيري از هشدار هاي کاذب، قابليت Tamper detection مي تواند براي ارسال هشدارها بر اساس مدت زمان وقوع اختلال تنظيم شود، به طوري که براي مثال افتادن يک برگ درخت و رد شدن آن از روي لنز منجر به فعال شدن آلارم ها نشود.

 

مزايا

زماني که شما وقت اين را نداريد که 24 ساعته بتوانيد بر سيستم مداربسته خود نظارت داشته باشيد، Tamper Detection دوربين مداربسته به کمک شما مي آيد. و مي توانيد از راه دور و با استفاده از موبايل، لپ تاپ ...بر اوضاع نظارت داشته باشيد. وجود قابليت Tamper detection در بسياري از اماکن و سازمان ها مي تواند بسيار مفيد باشد. براي مثال:

  • در مکان هايي که احتمال وقوع جرم در آنها بالا است و ممکن است مجرمين سعي در آسيب رساندن به دوربين مدار بسته را داشته باشند مي تواند سريعا به مامورين و نگهبانان هشدارهاي لازم را بدهد.

 

  • يا در مدارسي که از دوربين مداربسته استفاده مي کنند براي مثال هنگامي که يک توپ بازي يا ساير ادوات ورزشي به دوربين برخورد مي کند و آن را از کار مي اندازد.
  • يا در زمان هايي که دوربين در محلي نصب شده که درختان زيادي در آن وجود دارد و شاخه ها و برگ هاي بر اثر باد و طوفان در کار دوربين ها اختلال ايجاد مي کنند.

 

نحوه تنظيم


در زمان تنظيم قابليت تشخيص خرابکاري براي دوربين مداربسته IP بايد اين نکته را نيز در نظر بگيريد که تنظيمات اين سيستم را چگونه انجام دهيد که مطابق با نيازهاي نظارتي سيستم مداربسته شما باشد :

  • بايد ببينيد که مي خواهيد فعاليت آلارم ها را براي کدام يک از قابليت هاي تجزيه و تحليل تصويري VCA قرار دهيد براي مثال آيا مي خواهيد سييتم آلارم ها را براي قابليت تشخيص حرکت (Motion Detection) تنظيم نماييد يا براي قابليت تشخيص خرابکاري (Tamper Detection) ؟ زيرا اين دو قابليت، تصاوير را براي اهداف مختلفي جستجو مي نمايند و با يکديگر متفاوت اند.
  • تنظيمات اين قابليت را مي توانيد براي ارسال هشدارها به چندين شخص مختلف انجام دهيد زيرا زمان هايي پيش مي آيد که يک نفر در دسترس نيست و بايد شخص جايگزين وجود داشته باشد.
  • اگر حتي در محل خود اشخاصي را به عنوان نگبان استخدام کرده ايد، بهتر است باز هم از اين قابليت استفاده نماييد زيرا ممکن است نگهبان، اتاق مانيتورينگ را براي مدتي ترک نمايد.
  1. دوربين مدار بسته
  2. قيمت دوربين مدار بسته
  3. خريد دوربين مدار بسته
  4. نصب دوربين مداربسته

 

 

موضوع :
برچسب ها : قابلیت,تشخیص,دستکاری,در,دوربین,مداربسته,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 21 شهريور 1400ساعت 12:05 توسط فردین | تعداد بازديد : 68 | |

رنگ هارد دوربين مدار بسته / DNR در دوربين مداربسته

رنگ هارد دوربين مدار بسته / DNR در دوربين مداربسته

رنگ هارد دوربين مدار بسته: راهنماي انتخاب رنگ هارد وسترن

رنگ سبز:

با توجه به اينکه رنگ سبز به عنوان نماد و سمبل طبيعت و طبيعت دوستان است معمولا

براي محصولات مقرون به صرفه و کم مصرف از اين رنگ استفاده ميشود. اين سري از

هاردهاي وسترن ديجيتال به علت سرعت کمي که دارند معمولا براي کارهاي محاسباتي

توصيه نميشوند. اين هارد در مقايسه با بقيه مدل هارد وسترن ديجيتال کمترين قيمت را

دارد. مناسب براي ذخيره اطلاعات به مدت طولاني (آرشيو فيلم و موزيک و …) کم مصرف و ارزون. سرعت ????

رنگ آبي:

قديمي ترين هارد ديسک هاي داخلي وسترن ديجيتال بدون شک هارد آبي وسترن

ميباشد. اين هاردها حتي قبل از ارائه سري رنگ بندي وسترن ديجيتال توليد و روانه بازار

ميشدند، قيمت مناسب و سرعت قابل قبول هارد ديسک آبي وسترن باعث شده تا اين

نوع از هارد يک انتخاب مناسب براي کارهاي روزمره و کامپيوترهاي خانگي باشد، هارد آبي

وستري مصرف انرژي بالاتري نسبت به هارد سبز دارد اما از عملکرد بسيار بهتري نيز

برخوردار هستندمناسب براي استفاده روزمره و کارهاي عادي کامپيوتري (نصب ويندوز)

_رده متوسط_سرعت ???? قيمت بالا.

رنگ قرمز:

کارکرد بدون عيب و ايراد بصورت شبانه روزي از ويژگي هاي هارد قرمز وسترن ديجيتال

ميباشد، اطلاعات شبکه درون هارد قرمز وسترن ديجيتال بصورت شبانه روزي ذخيره

ميشود. در مدل هارد قرمز حرفه اي ظرفيت بين ? تا ?? ترا بايت است، تفاوت هارد قرمز و

هارد قرمز حرفه اي در ميزان چرخش هارد است اين ميزان در هارد حرفه اي معادل ????

دور در دقيقه ميباشد. مناسب براي استفاده در شبکه (واحد NAS يا واحد حافظه متصل به

شبکه) رنگ قرمز براي استفاده در کامپيوتر خونگي مناسب نيست.

براي استعلام قيمت دوربين مدار بسته با مهر تجارت تماس بگيريد.

رنگ مشکي:

سرعت هارد مشکي وسترن بسيار بالاست و از اين رو براي انجام کارهاي محاسباتي و

سرعتي مانند بازي کردن يک انتخاب مناسب است، لرزش کمتر و سرعت بالاتر نسبت به

هارد هاي آبي باعث شده تا کاربران بتوانند به راحتي به اطلاعات دسترسي داشته باشند.

استفاده از دو پردازنده براي پردازش اطلاعات ، بالاتر بودن سرعت چرخش و ميزان کش

هارد و ظرفيت هارد مشکي نسبت به هارد آبي نيز از ديگر فوايد اين سري از هارد وسترن

ديجيتال ميباشد. از هارد مشکي براي ذخيره سازي با حجم بالا استفاده ميکنند. برامه هاي

سنگين ويرايش عکس، فيلم و… با کيفيت مناسبي روي اين هارد انجام ميشود.

 عملکرد عالي مناسب براي گيمرها ونرم افزارهاي محاسباتي_سرعت ???? قيمت بالا.

رنگ بنفش:

هارد بنفش به خاطر عملکرد شبانه روزي با سرعت بالاي خود امکان استفاده در دستگاه dvr

و nvr براي کاربران فراهم کرده است. ضبط تصاوير بصورت شبانه روزي ?? ساعته با

کيفيت بالا از ويژگي هاي هارد دييسک بنفش رنگ وسترن ميباشد. براي ضبط تصوير

دوربين مدار بسته معمولي حداکثر ?? دربين از هارد بنفش مدل WD Purple و براي ضبط

تصوير دوربين هاي تحت شبکه حداکثر ?? دوربين از هارد بنفش WD Purple NV

استفاده ميشود.

مناسب براي سيستم هاي حفاظتي مثل دوربين مدار بسته که بايد هميشه روشن باشند.

رنگ طلايي:

سرعت بالا و قابليت اطمينان فوق العاده در کنار لرزش بسيار کم و توانايي عملکرد در

حرارت و گرماي بالا از ويژگي هاي هارد طلايي وسترن ديجيتال ميباشد. اين سري از هارد

هاي وسترن نيز داراي دو پردازنده هستند. هارد طلايي وسترن يک پيشنهاد مناسب براي

ديتا سنتر و مراکز داده ميباشد.

 

وظيفه ي DNR در دوربين مداربسته چيست؟

 

نورپردازي دوربين هاي مداربسته در گذشته نه چندان دور، از اهميت زيادي برخوردار بود و با  ورود پروژکتورهاي مادون قرمز و دوربين هايي که داراي LEDهاي مادون قرمز بودند، اين مشکل تا حدودي برطرف شد اما تصاويري که در شب توسط دوربين هاي مداربسته روي مانيتور نمايش داده ميشد، به طور معمول همراه با برفک بود و تصاوير نيز کيفيت و شفافيت مورد نياز را نداشت.

اين مسأله باعث کاهش کارايي دوربين مداربسته تا حدود ?? درصد مي شد و از طرفي روشن کردن محيط در بعضي از مکان ها به دلايل حفاظتي هميشه مقدور نبوده و يا بسيار پر هزينه بود تا  اين که فن آوري کاهنده نويز به صورت ديجيتالي و يا DNR به بازار عرضه شد.

در اين دوربين ها، با استفاده از فيلترهايي نويزهاي تصوير را حذف مي کنند و کيفيت و شفافيت تصاوير به حد مطلوب مي رسد. در طراحي سيستم هاي مداربسته ممکن است هزينه يک دوربين با قابليت DNR کمي در ابتدا بالاتر از يک دوربين معمولي به نظر برسد، اما هزينه برق مصرفي براي روشن کردن محيط يک پارکينگ، يا هزينه يک پروژکتور مادون قرمز، اگر به هزينه يک دوربين معمولي اضافه شود، هزينه فن آوري DNR توجيه پذير مي شود.

کاهنده هاي نويز در دو نوع دو بعدي و سه بعدي ارائه شده اند.

https://setiweb.ssl.berkeley.edu/beta/team_display.php?teamid=2253566

https://audiomack.com/hiktejarat

https://www.answerpail.com/index.php/user/hiktejarat

https://www.eduvision.edu.pk/counseling/index.php?qa=user&qa_1=hiktejarat

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : رنگ,هارد,دوربین,مدار,بسته,/,DNR,در,دوربین,مداربسته,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 21 آذر 1400ساعت 19:18 توسط فردین | تعداد بازديد : 77 | |

دوربين مدار بسته چيست؟

دوربين مدار بسته چيست؟

سيستم مدار بسته يک نوع سيستم نظارت تصويري است که از دهه 1940 براي اولين بار توسط شرکت زيمنس AG براي مشاهده پرتاب راکت Peenemunde در آلمان مورد استفاده قرار گرفت. دوربين مدار بسته، همانطور که از نامش بر مي آيد، يک سيستم بسته است که تمامي اجزاي آن به طور مستقيم به يکديگر متصل بوده و سيگنال آن به طور عمومي توزيع نمي گردد. اين امر بر خلاف سيستم هاي پخش تلويزيوني است که هر گيرنده اي مي تواند سيگنال آن را دريافت کند.

دوربين هاي مدار بسته از نظر نوع سيگنال به سه دسته دوربين هاي آنالوگ، دوربين هاي آنالوگ HD و دوربين هاي تحت شبکه يا IP تقسيم بندي مي شوند. هر کدام از اين دوربين ها داراي تکنولوژي متفاوتي هستند که با توجه به کاربري هاي مختلف مورد استفاده قرار مي گيرند.

کاربرد هاي دوربين مدار بسته

از دوربين هاي مدار بسته به طور اخص در مکان هاي امنيتي و و نظارتي مانند فروشگاه ها، بانک ها، موسسات دولتي و … استفاده مي گردد. چندين مثال از کاربرد هاي مختلف آن در زير آمده است:

  • نظارت بر کنترل ترافيک در سطح کلان شهر ها
  • مورد استفاده در اماکن خصوصي، منازل، شرکت ها، مدارس و مهد کودک ها
  • حمل و نقل عمومي
  • در مارکز تجاري
  • در استاديوم هاي ورزشي
  • استفاده در اتوبوس هاي شهري براي کنترل خرابکاري.
  • کنترل خطوط  توليد در کارخانه ها
  • و

اجزاي يک سيستم مدار بسته

يک سيستم مداربسته داراي اجزاي مختلفي از جمله دوربين، دستگاه ضبط، کابل و سيم هاي مخصوص، منبع تغذيه و تجهيزات جانبي است که در زير به برخي از آنها اشاره مي کنيم.

دوربين مدار بسته

يکي از اجزاي مهم در يک سيستم مدار بسته، دوربين است. دوربين ها وظيفه ارائه تصاوير را بر عهده دارند که با توجه به کاربرد آنها در انواع مختلفي از بدنه هاي پلاستيکي و فلزي در اشکال مختلف دام، بولت، اسپيد دام، مينياتوري و … ارائه مي گردند. سنسور ها و يا چيپ هاي تصويري جزء مهمي در داخل دوربين هستند که وظيفه تبديل نور دريافتي از تصاوير به سيگنال هاي الکتريکي را دارند.

چيپ هاي تصوير بکار رفته در دوربين هاي مدار بسته از دو نوع CMOS  و CCD  هستند. بخش ديگر لنز هاي بکار رفته در آن هستند که مي توانند از نوع لنز ثابت، وريفوکال و وريفوکال موتوردار باشند. هر کدام از اين لنز ها داراي فاصله کانوني هاي متعددي هستند. به طور کلي هرچه فاصله کانوني لنز کمتر باشد تصويري وايدتري ارائه مي دهد. براي مثال تصاوير ايجاد شده توسط يک لنز 2.8 ميليمتري تصويري بازتر و وسيع تري از يک لنز 6 ميليمتري دارد اما به همين نسبت عمق تصوير در لنز 6 ميليمتري بيشتر است.

دستگاه ضبط دوربين مدار بسته

يکي از اصلي ترين قسمت هاي دوربين مداربسته دستگاه ضبط است. روش هاي متفاوتي براي ضبط تصوير در دوربين هاي مداربسته وجود دارد. براي مثال دستگاه VCR که يکي از قديمي ترين دستگاه هاي ضبط در تجهيزات مدار بسته هستند که امروزه استفاده از آنها به کلي منسوخ گرديده است و دستگاه ديگري با نام دستگاه ضبط DVR که مخفف عبارت Digital Video Recorder است جايگزين آن شده است. در DVR تصاوير ابتدا به صورت ديجيتال در آمده و سپس در هارد ديسک ضبط مي شوند.  دستگاه ضبط NVR و يا Network Video Recorder نيز يک دستگاه ضبط براي دوربين هاي تحت شبکه است که به دليل پشتيباني از نرم افزار هاي مختلف توسط آن داراي قابليت هاي ويژه و منحصر به فردي است.

 

مانيتور

تصوير ارائه شده توسط دوربين مي بايست از طريق يک صفحه نمايشگر کنترل شوند. از جمله ويژگي هاي مهم در انتخاب يک نمايشگر مناسب مي توان به اندازه، کيفيت تصوير و نوع اتصالات(پورت CVBS، پورت VGA و پورت HDMI) آن اشاره نمود.

 

مطلب فوق شرح مختصري از اجزاي اصلي يک سيستم مداربسته است. از ساير اجزاي تشکيل دهنده يک سيستم مدار بسته مي توان به انواع کابل هاي انتقال داده و انتقال برق اعم از کابل کواکسيال، کابل شبکه، کابل HDMI، کابل VGA، کابل LAN و … انواع اتصالات از قبيل سوکت شبکه و فيش هاي BNC و AV  و …اشاره نمود. همچنين پيشرفت هاي اخير در اين تکنولوژي امکان استفاده از قابليت هاي بسيار پيچيده اي را ممکن ساخته است که شامل انواعي از تکنولوژي هاي ارتقا کيفيت تصاوير مانند Defog، WDR، و … همچنين نرم افزار هاي تجزيه تحليل مانند شمارش افراد، تشخيص چهره و .. است.

 

 

 

مطالب مرتبط:

  1. نحوه محاسبه يو پي اس براي دوربين مدار بسته
  2. مقالات جديد درباره تکنولوژي هاي دوربين هاي مداربسته
  3. EIS در دوربين مدار بسته
  4. آموزش دوربين مدار بسته HD و FULL.HD  

 

 

موضوع :
برچسب ها : دوربین,مدار,بسته,چیست؟,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 27 آذر 1400ساعت 18:37 توسط فردین | تعداد بازديد : 61 | |

پردازش تصوير (VCA (Video Content Analytics در دوربين مداربسته

پردازش تصوير (VCA (Video Content Analytics در دوربين مداربسته

يکي از وظايف اصلي اپراتور در يک سيستم امنيتي معمولا نظارت بر تصاوير ارسالي از دوربين هاي مداربسته در يک يا چند مانيتور است. در واقع اپراتور بايد به دنبال سوژه هاي مشکوک در تصاوير باشد که مخل امنيت مکان مورد نظر هستند. براي مثال در اتاقي از محل کار، ايستگاه مترو، پارکينگ هاي عمومي و …که ممکن است افرادي قصد خرابکاري داشته باشند.

با اين حال وقوع چنين رخدادهايي معمولا بسيار نادر است؛ بيشتر زمان يک اپراتور يا نگهبان در واقع صرف نظارت بر رويدادهاي روتين مي گردد. و اغلب اين موضوع مي تواند بسيار سخت و خسته کننده باشد. يکي ديگر از جنبه هاي دشوار اين قضيه اين است که ممکن است در محل دوربين هاي مدار بسته زيادي براي نظارت وجود داشته باشند. به همين دليل به بيش از يک اپراتور در محل مورد نياز است که منجر به افزايش هزينه ها مي گردد.

به همين علت، وجود نرم افزارهايي که بتوان از آنها در حل حداقل برخي از جنبه هاي اين مشکل استفاده نمود، مي تواند در سيستم هاي امنيتي ارزشمند باشد. تشخيص خودکار وقايع نظارتي در تصاوير ويدئويي يک فناوري مهم در برنامه هاي امنيتي دوربين مدار بسته محسوب مي گردد. بدين منظور راه حل هاي بسياري براي حل اين مشکلات توسط توليد کنندگان ابداع شده است.

پردازش تصوير در دوربين مداربسته يا به عبارت ديگر تجزيه و تحليل محتواي ويدئويي (Video Content Analytics) که به اختصار VCA گفته مي شود، به توانايي دوربين در پردازش رويدادهاي موجود در تصاوير به صورت خودکار اشاره دارد. اين تکنولوژي داراي زير شاخه هاي متعددي است که هر کدام داراي عملکرد ويژه اي هستند.

 

بيشتر بخوانيد: هايک ويژن    نصب دوربين مدار بسته

نحوه عملکرد توابع VCA

عملکرد کليه توابع پردازش تصوير VCA برپايه اصول زير مي باشد:

  • تفريق پس زمينه: تشخيص مناطق پيش زمينه (شامل اشياء و مردم) بر اساس يک مدل آماري از نماي دوربين زماني که هيچ شيئ و يا فردي در آن وجود دارد.
  • رديابي سوژه: رديابي سوژه در هر يک از نقاط مورد نظر حتي اگر مکان مورد نظر داراي موانع خاصي باشد و يا به مناطق مختلفي تقسيم شده باشد.
  • استدلال رويدادها: تعيين اينکه که کدام نقطه، حضور افراد را نشان مي دهد و کدام نقطه نشانگر اشياء ثابت است و بر همين اساس رفتار افراد را به مجموعه اي از دسته هاي مختلف طبقه بندي مي کند.
  • رابط کاربري گرافيکي: نمايش تصاوير ويدئويي و تشخيص رويدادها حاوي رخداد يا اطلاعات مورد نظر هستند به نحوي که امکان بازيابي توالي هاي ويدئويي بر اساس درخواست کاربرد و رويداد مورد نظر ميسر مي باشد.

با وجود نرم افزار هاي پردازش تصوير امکان نظارت 24 ساعته براي کاربران فرآهم شده است. و تنها کافي است با توجه به هشدارهاي صادر شده از اين نرم افزار ها بر رخدادهاي صورت گرفته نظارت داشته باشيد. اين امر همچنين باعث صرفه جويي در زمان، هزينه و انرژي کاربر نيز مي گردد.

مزاياي پردازش تصوير دوربين مداربسته

پردازش تصوير دوربين مداربسته داراي مزاياي بسياري همچون:

  1. صرفه  جويي در هزينه ها: با کمک اين قابليت حجم اطلاعات ذخيره شده به شدت کاهش مي يابد.
  2. صرفه جويي در زمان : جستجو و مشاهده تصوير موردنظر در بين تصاوير ضبط شده بسيار آسانتر خواهد شد.
  3. سرعت عمل بهتر: در صورتي که سيستم به صورت خودکار مورد مشکوکي را اطلاع دهد سريعتر از واقعه پيش آمده مطلع خواهيم شد.
  4. کنترل و مديريت فعاليت ها و رخداد ها: مي توان در زمان کمتري واقيع را کنترل و از بسياري از رخدادها جلوگيري کرد.

 

 

 بيشتر بخوانيد: جي پي اس خودرو   ردياب سالمندان

 

کاربرد هاي فناوري پردازش تصوير VCA

قابليت پردازش تصوير VCA در دوربين مدار بسته مجموعه اي از قابليت هايي است که در بسياري از کسب و کارها استفاده مي شود. در ادامه به اختصار به برخي از آنها اشاره مي کنيم:

·قابليت تشخيص حرکت Motion Detection

Motion به معناي حرکت و Detection به معناي تشخيص است. با استفاده قابليت تشخيص حرکت در دوربين مداربسته مي توان حرکت انواع سوژه هاي مختلف را در تصوير تشخيص داد. اين قابليت مي تواند در صورت ورود فرد يا افراد غير مجاز به محل کار يا زندگي شما هشدارهاي لازم را بدهد. در حال حاضر اين قابليت در اکثر دوربين هاي مدار بسته آنالوگ و تحت شبکه وجود دارد.

در اين بخش دوربين مداربسته در هر لحظه يک فريم را با فريم قبل و بعد خود مقايسه مي کند. بنابراين قادر به شناسايي ميزان تغيرات به وجود آمده و شناسايي حرکت است.

 

 

موضوع :
برچسب ها : پردازش,تصویر,(VCA,(Video,Content,Analytics,در,دوربین,مداربسته,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 5 بهمن 1400ساعت 20:53 توسط فردین | تعداد بازديد : 63 | |

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا Image Sensor

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا Image Sensor

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا (Image Sensor) يک قطعه الکترونيکي است که تصاوير دوربين دريافت مي کند و به سيگنال هاي الکتريکي تبديل مي کند. در ادامه با ويژگي هاي يک حسگر تصوير خوب، انواع حسگرهاي تصوير و تفاوت آن  و همچنين  نحوه عملکرد حسگر تصوير بيشتر آشنا مي شويم.

 

نحوه عملکرد حسگر تصوير دوربين مداربسته

 

تقريبا تمام چيپ هاي تصوير کنوني از نيمه هادي  حساس به نور استفاده مي کنند. اين نيمه هادي ها طوري ساخته شده اند که با برخورد نور به آنها مقداري مشخص از نور را خود عبور مي دهند.

با استفاده از قرار دادن تعداد زيادي از نيمه هادي ها – که به آنها سلول نوري مي گويند؛ در کنار هم مي توان سطحي ساخت که با برخورد نور يک تصوير به آن تصوير را به صورت سيگنال الکتريکي درآورد.

البته چيپ هاي تصوير حساسيتي به رنگ ندارند، پس تنها مي توانند تصوير سياه و سفيد را ثبت کنند. براي حل اين مشکل از راه حلي ساده استفاده شده که در ادامه به آن اشاره مي کنيم.

براي اين منظور، سه فيلتر متفاوت (براي سه رنگ اصلي سبز، قرمز و آبي) بر روي چيپ تصوير قرار داده مي شود. اين سلولهاي مختلف نوري مسئول اندازگيري رنگ هاي متفاوت در تصوير مي شوند. از کنار هم قرار دادن اين رنگ ها، يک تصوير يکپارچه و رنگي ايجاد مي شود.

 هايک ويژن

 

ويژگي‌هاي حسگرهاي تصوير هايک ويژن 

براي شناسايي يک حسگر مناسب در دوربين مداربسته بايد به ويژگي هايي همچون رزولوشن، تکنولوژي چيپ تصوير، حساسيت به نور و بازه دايناميک آن توجه نمود که در ادامه هر يک را به تفصيل شرح مي دهيم.

 

 

1. رزولوشن يا تفکيک پذيري:

مشخصه اي که احتمالا همه شما با آن آشنا هستيد، تفکيک پذيري يا رزولوشن حسگر است. رزولوشن يک حسگر نشان ميدهد که چقدر مي تواند جزئيات مختلف را دريافت کند. براي نشان دادن رزولوشن تصوير يک چيپ تصوير از واحد پيکسل يا مگا پيکسل (به معناي ميليون پيکسل) استفاده مي شود.

براي ساختن هر پيکسل حداقل به يک سلول نوري نياز است. پس هر مگا پيکسل از رزولوشن نياز به يک ميليون سلول نوري دارد. طبيعتا هرچقدر تعداد سلول هاي نوري يک چيپ تصوير بالاتر برود قيمت آن هم بالاتر مي رود.

 

 

2. تکنولوژي چيپ تصوير:

از نظر تکنولوژي ساخت يک چيپ تصوير يا مي توان CMOS باشد يا CCD. هر يک از اين دو تکنولوژي نقاط قوت و ضعف خود را دارد. تفاوت ساختار اين دو چيپ کمي تخصصي است. در مقاله اي جداگانه به تفاوت چيپ تصوير CMOS با CCD مي پردازيم.

از قديم چيپ هاي CCD از CMOSها گران قيمت تر بودند و البته کيفيت تصوير بهتري داشتند. با گذشت زمان و پيشرفت علم، چيپ هاي CMOS توانستند در رقابت برنده شوند. امروزه تقريبا تمام دوربين هاي مداربسته از چيپ CMOS استفاده مي کنند.

 

3. حساسيت به نور:

 ميزان حساسيت به نور يک چيپ تصوير مشخص مي کند که براي ساختن تصوير به چقدر نور نياز دارد. هرقدر نور مورد نياز چيپ تصوير کمتر باشد کيفيت آن بالاتر است. اگر بخواهيد از دوربين در يک محيط کم نور استفاده کنيد، بهتر است به حساسيت چيپ تصوير آن توجه ويژه اي داشته باشيد.

 

4. بازه دايناميک (Dynamic range):

بازه دايناميک يک حسگر تصوير نشان مي دهد که اين چيپ مي تواند چقدر اختلاف سطح نور را دريافت کند. اين مشخصه زماني اهميت پيدا مي کند که نياز به دريافت تصوير در محيطي با اختلاف زياد سطح نور داريد.

به عنوان مثال، پارکينگي تاريک با يک ورودي خيلي پر نور. از اين رو اگر بازه دايناميک دوربين پايين باشد، محيط داخلي کاملا سياه ديده مي شود و محيط بيروني کاملا سفيد.

 دوربين مداربسته تياندي   دوربين حارس       

اندازه سنسور تصوير دوربين مدار بسته

 

اندازه سطح سنسور دوربين مداربسته تا حد زيادي بر روي کيفيت تصاوير آن تاثير مي گذارد. از اين رو مي توان گفت؛ هر چقدر سطح سنسور بزرگتر باشد، به تناسب آن کيفيت تصوير نيز بهتر خواهد بود. رايج ترين سايز سنسور در دوربين هاي مداربسته “1.3 است

انواع سنسور تصوير دوربين مداربسته

 

معمولا در دوربين هاي مداربسته از دو نوع سنسور تصوير CMOS و يا CCD استفاده مي شود. از اين ميان عموما از چيپ CMOS در دوربين هاي پيشرفته و از چيپ CCD غالبا در دوربين هاي معمولي استفاده مي شود.

  نصب دوربين مدار بسته   

دوربين هاي مداربسته هايک ويژن از چه چيپ تصويري استفاده مي کنند؟

دوربين هايک ويژن امروزي عمدتا از چيپ هاي تصوير CMOS با روزولشن هاي متفاوت، حساسيت هاي مختلف نسبت به نور و بازه هاي دايناميک متفاوت استفاده مي کنند. بسته به نيازي که از دوربين داريد مي توانيد يکي از دوربين ها را با مشخصه هاي مورد نيازتان انتخاب کنيد.

 

 

موضوع :
برچسب ها : حسگر,تصویر,در,دوربین,مداربسته,یا,Image,Sensor,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 23 بهمن 1400ساعت 11:18 توسط فردین | تعداد بازديد : 71 | |

چيپ تصوير DIS در دوربين مدار بسته / RAID در دوربين مداربسته

 چيپ تصوير DIS در دوربين مدار بسته /  RAID در دوربين مداربسته

در مقالات قبلي در مورد سنسور و نقش آن در دوربين مدار بسته توضيح داديم. همانطور که ذکر شد به طور کلي، وظيفه سنسور تبديل نور دريافتي از تصاوير به سيگنال الکتريکي است. چيپ هاي تصوير قسمتي از ساختار دوربين ها محسوب مي گردند که نور دريافتي را به سيگنال هاي الکتريکي تبديل مي کنند. سپس اين سيگنال ها به صورت تصاوير ويدئويي ضبط مي شوند.

در سال 2012 شرکت هايک ويژن سري جديد دوربين هاي مداربسته آنالوگ خود را که مجهز به سنسور DIS بودند، به بازار عرضه نمود. سنسور DIS در واقع نسخه ارتقا يافته اي از سنسور Cmos است که در آن مشکلات ناشي از عدم ارائه تصاوير با کيفيت در فضاهاي کم نور که در سنسور هاي Cmos به چشم مي خورد برطرف شده است.

چيپ تصوير DIS و نحوه عملکرد آن

چيپ تصوير DIS در دوربين مدار بسته  مخفف عبارت (Digital Image Stabilization) بوده و به معني تثبيت کننده ديجيتالي تصوير است. معمولا نصب دوربين مدار بسته در مناطقي اعم از کنار جاده ها، ايستگاه هاي راه آهن، بنادر، فرودگاه ها و … ممکن است باعث گردد تا تصاوير دوربين بر اثر تکان هاي ناشي از عوامل بيروني تار گردند. تکنولوژي موجود در چيپ تصوير DIS به گونه اي است که مي تواند ميزان نويز قسمت هايي از تصاوير را که بر اثر لرزش دوربين ايجاد شده و وضوح خوبي ندارند را کاهش دهد.

اين سنسور با سنجش داده هاي گرفته شده توسط دوربين مداربسته تکان هاي وارده بر دوربين را که اغلب به دليل وزش باد اتفاق مي افتد را تشخيص مي دهد. دوربين با ضبط پيکسل هايي از تصوير خارج از فريم موجود يک حائل پيکسلي را ايجاد مي کند و يک تصوير جديد بدون نويز مي سازد. هنگامي که دوربين دچار ارتعاش يا تکان مي شود، دوربين فريم قابل مشاهده را با فريم تار عوض مي کند تا اثر اين لرزش را بر روي تصوير ويدئويي کاهش دهد.

بعد از ارائه سنسور DIS توسط شرکت هايک ويژن، کمپاني داهوا نيز ورژن ديگري از سنسور DIS را عرضه نمود که با نام HDIS خوانده مي شود. لازم به ذکر است که اين دو سنسور ساخت دو شرکت از لحاظ کيفيتي هيچگونه تفاوتي با يکديگر ندارند.

 

هايک ويژن

تياندي

 

RAID در دوربين مداربسته چيست؟

RAID کوتاه شده ي عبارت Redundant Array of Independent Disks، نوعي تکنولوژي براي مجازي سازي و ذخيره اطلاعات است. در واقع به کمک اين تکنولوژي مي توان ظرفيت چند هارد ديسک فيزيکي را ترکيب کرد و از آن به عنوان يک هارد واحد استفاده نمود. ذخيره اطلاعات از اين طريق، سبب امنيت بيشتر ديتا، افزايش سرعت خواندن و نوشتن و همچنين بالا بردن کارايي دستگاه هاي متصل مي شود. هارد ديسک ها در دستگاه هاي ضبط کننده DVR و NVR قرار داده مي شوند و با توجه به RAID هاي قابل پشتيباني، مي توان از ظرفيت بيش از يک هارد ديسک بهره گيري کرد. اطلاعات ضبط شده توسط تکنولوژي RAID به شکل آرايه مرتب سازي مي شوند. اين آرايه ها انواع مختلفي دارند و بسته به نياز کاربران طراحي شده اند. RAID در دوربين مداربسته داراي سطح هاي متفاوتي است که از ساختار Mirroring يا Striping و يا Error-correcting تبعيت مي کند.

 

  • مفهوم Mirroring: در اين روش ويدئو و يا داده‌هاي مورد نظر، کپي برداري شده و اطلاعات، در بيش از يک ديسک نگهداري مي‌شوند. اين روش که اغلب با نام RAID 1 شناخته مي‌شود، به حداقل دو هارد ديسک نياز دارد. به جهت اينکه ويدئو در دو هارد موجود است، عمليات خواندن و بازيابي، سريع تر بوده؛ اما نوشتن و ذخيره سازي آن کمي کُندتر انجام مي‌شود. بايد بدانيد که در صورت عدم موفقيت عمليات ذخيره‌سازي در يکي از درايوها، اطلاعات در ديسک ديگري ذخيره مي‌شوند.

دوربين داهوا

  • مفهوم Striping: در اين روش، داده ها در سراسر هارد ديسک ها تقسيم مي شود. اين فناوري ذخيره سازي، به RAID 0 معروف است و عمليات خواندن و نوشتن را در مقايسه با يک هارد، سريع تر انجام مي دهد.

 

  • مفهوم Error-correcting: در اين روش داده ها به گونه اي ذخيره مي شوند که امکان بازيابي اطلاعات و تصحيح آن وجود داشته باشد. نحوه ي معماري اين آرايه ها کمک مي کند تا عمليات خواندن و نوشتن، متناسب با تعداد درايوها افزايش يابد. RAID 5 مثال خوبي براي اين سطح از آرايه هاست، البته در اين روش مي بايست از حداقل 3 ديسک استفاده کرد و بسياري از کارشناسان به منظور عملکرد بهتر، 5 ديسک را توصيه مي کنند.

 

 

موضوع :
برچسب ها : ,چیپ,تصویر,DIS,در,دوربین,مدار,بسته,/,,RAID,در,دوربین,مداربسته,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 29 فروردين 1401ساعت 22:48 توسط فردین | تعداد بازديد : 51 | |

قابليت هاي ويدئو آناليتيک در دوربين هاي مداربسته

قابليت هاي ويدئو آناليتيک در دوربين هاي مداربسته

 

 

ويدئو آناليتيک تکنولوژي مي باشد که به طور اتوماتيک تصوير را براي تـشخيص  رخدادهاي خاص مانند تـعريف مـنطقه ممنوعه ،تشخيص چهره ، تشخيص رفتار هاي مشکوک، تشخيص جنسيت و يا تخمين سن افراد ، تجزيه و تحليل مي کند .

 

ساده ترين شکل اين تکنولوژي تشخيص حرکت مي باشد که براي صرفه جويي در مصرف حافظه کاربرد زيادي دارد .

 

آنچه بهتر است در مورد ويدئو آناليتيک بدانيد

? در حالت پيشرفته تر اين تجزيه و تحليل مي تواند نظارت بر اشياء رها شده ، غرق شدن و يا کنترل جريان ترافيک را انجام دهد .

اين تکنولوژي به مراتب قابل اعتماد تر از يک اپراتور و شخص مي باشد که در پشت نمايشگر بصورت دستي عمل ميکند  .

زيرا پايش تصوير براي انسان تا ?? دقيقه قابل انجام بوده و پس از آن به طور چشمگيري عملکرد انسان افت مي کند .

آناليز تصاوير بصورت ?? ساعته و هر روز هفته نظارت بر تصاوير را انجام داده و در صورت بروز موارد مشخص واکنش هاي تعريف شده را انجام مي دهد .

تکنولوژي ويدئو آناليتيک

اين تکنولوژي در مديريت زمان بسيار کاربردي مي باشد .

براي مثال اگر در تصاوير ضبط شده دنبال يک خودرو با شماره پلاک خاص باشيم ، ناچاريم کل تصوير را پايش کرده تا خودرو مدنظر را پيدا کنيم و ممکن است اين کار بسيار زمان بر باشد . حال تصور کنيد تکنولوژي آناليز تصاوير در سيستم ما موجود باشد و تمام پلاک ها را در يک پايگاه داده ذخيره کند .

فقط کافيست پلاک را وارد کنيد و کليه تصاوير ضبط شده از آن پلاک را براي ما نمايش دهد و امتياز بزرگي است به نام مديريت زمان (انواع سيستم نظارت خودرو).

در اين مقاله به ? نوع از اين تکنولوژي اشاره خواهيم کرد که عبارتند از

? تکنولوژي شمارش افراد 

? تکنولوژي فنس مجازي

تکنولوژي هوش مصنوعي
براي آناليز تصاوير مي تواند
تا حد زيادي دقت و سرعت
را بالا ببرد ، اگر بگوئيم :
کاسپاروف هم که باشي به
هوش مصنوعي ميبازي ،
جمله اي دور از باور نيست .
تکنولوژي ويدئو آناليتيک از
طريق هوش مصنوعي دنياي
سيستم هاي نظارت تصويري
را متحول نموده است 

 

حتما بخوانيد: معرفي آپشن هاي هوشمند videopark

تکنولوژي شمارش افراد

اين تکنولوژي مي تواند تعداد افرادي که وارد يک محدوده مي شوند را شمارش نمايند

اين تکنولوژي هم جنبه ي تجاري و هم جنبه ي امنيتي دارد .

? جنبه ي تجاري شمارش افراد :

يک مرکز تجاري از طريق اين تکنولوژي مي تواند دريابد چه ساعت هايي و چه روزهايي تعداد افراد بيشتري را در مجموعه اش دارد و از طريق اين مي تواند برنامه هاي تبليغاتي اش را برنامه ريزي کند .

? جنبه ي امنيتي

اگر بدانيم در حال حاضر چند نفر در مجموعه اي وجود دارند مي توان الزامات امنيتي بهينه اي را براي بهبود کنترل امنيت انديشيد و همچنين مي توان اطلاعاتي از روزها و ساعت هاي شلوغ براي آينده داشت .

تردد بي مورد و مشکوک

از طريق اين تکنولوژي مي توان حرکت ها و تردد هاي مشکوک را به سيستم مداربسته معرفي نمود و از اين پس در صورتي که شخصي حرکت مشکوکي انجام داد آن را به واحد کنترل گزارش نمايد

براي مثال ايستادن بيش از ? دقيقه در راه پله يک حرکت مشکوک مي باشد .

 

فنس مجازي

از طريق اين تکنولوژي مي توان قسمتي از تصاوير را مشخص کنيم و براي سيستم تعريف کنيم .

اگر کسي وارد اين محدوده شد ، آلارم دهد يا برعکس ، اگر کسي از اين محدوده خارج شد ، آلارم دهد .

يا براي مثال اگر کسي بيش از ?? دقيقه در اين منطقه بود آلارم دهد .

نتيجه گيري

تکنولوژي ويدئو آناليتيک ( تجزيه و تحليل ويدئو ) با کيفيت بالا و همچنين وضوح بالا کار ميکنند ، بنابراين دوربين هاي مداربسته مورد استفاده در اين تکنولوژي (دوربين مداربسته خودرو) مي بايست از کيفيت و وضوح تصوير بالايي برخوردار باشد ، استفاده از شخص و انسان براي نظارت مي توانند داراي خطا و پر هزينه و زمان بر باشد ، اما اين تکنولوژي مي تواند بسيار پايدار ، مطمئن و مقرون بصرفه باشد .

توجه داشته باشيد در صورتيکه نياز به داشتن هر يک از امکانات هوش مجازي در آناليز تصاوير داشته باشيد بهتر است با کارشناسان مجرب در اين حوزه مشورت نماييد .

  1. هايک ويژن
  2. دوربين مداربسته هايک ويژن
  3. دوربين مدار بسته هايک ويژن
  4. انواع دوربين مداربسته

 

موضوع :
برچسب ها : قابلیت,های,ویدئو,آنالیتیک,در,دوربین,های,مداربسته,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 1 ارديبهشت 1401ساعت 10:59 توسط فردین | تعداد بازديد : 65 | |

تکنولوژي DNR و حسگر تصوير در دوربين مداربسته

تکنولوژي DNR  و حسگر تصوير در دوربين مداربسته

 

با پيشرفت تکنولوژي ، شاهد تغييرات چشم گيري در بهبود کيفيت تصاوير هستيم. تکنولوژي هاي نرم افزاري و سخت افزاري همچون WDR و DNR و … از جـمله دستاورد هاي دنياي نظارت تـصويري هستند که در بهبود کيفيت تصاوير تاثير فراواني داشته اند .

در اين مقاله به بحث و بررسي درباره ي تکنولوژي DNR خواهيم پرداخت .

 

تکنولوژي DNR چيست و چه تاثيري در تصوير دوربين مداربسته دارد ؟

تـکنـولـوژي DNR يا Digital Noise Reduction در واقـع يک سيستم ديجيتالي نرم افزاري جهت کاهش نويز تصوير در دوربين هاي مداربسته مي باشد. نويزها انواع مختلف و منابع مـختلف دارند اين سـيستم فـقط بـراي برطـرف کردن نويز  نسبت سيـگنال به نويز S/N دوربين دارد که اين نويز اکتسابي نبوده و جز خصوصيات هر مدل دوربيني مي باشد

آنچه بايد درمورد تکنولوژي DNR بدانيد

نويزها معمولا در نور کم به صورت نقاط سفيد رنگ بسيار زياد در تصوير ظاهر مي شوند که اين نقاط توسط تکنولوژي DNR کاسته مي شود. اين کاهش نويز همچنين تمايز ميان حرکت و نويز تصوير را در حالت ضبط بر اساس حرکت بالا برده و عملکرد سيستم را موثر تر مي نمايد. همچنين تصاوير با نويز کمتر به فضاي ذخيره سازي کمتري نياز دارند. همچنين با داشتن اين تکنولوژي هزينه کمتري براي نور پردازي محل مورد نظر مورد نياز مي باشد.

در صورت فعال کردن S/N در حالت High در تصاوير متحرک هاله اي در پشت جسم متحرک ايجاد مي شود که اين ميتواند با غير فعال کردن DNR از بين برود.

معايب

در صورت فـعال کردن S/N در حالت High در تصاوير متحرک هاله اي در پـشت جسم متحرک ايجاد مي شود که اين ميتواند با غير فعال کردن DNR از بين برود.

هايک ويژن

بيشتر بخوانيد:   دوربين مداربسته  

 

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا Image Sensor

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا (Image Sensor) يک قطعه الکترونيکي است که تصاوير دوربين دريافت مي کند و به سيگنال هاي الکتريکي تبديل مي کند. در ادامه با ويژگي هاي يک حسگر تصوير خوب، انواع حسگرهاي تصوير و تفاوت آن  و همچنين  نحوه عملکرد حسگر تصوير بيشتر آشنا مي شويم.

 

 

نحوه عملکرد حسگر تصوير دوربين مداربسته

 

تقريبا تمام چيپ هاي تصوير کنوني از نيمه هادي  حساس به نور استفاده مي کنند. اين نيمه هادي ها طوري ساخته شده اند که با برخورد نور به آنها مقداري مشخص از نور را خود عبور مي دهند.

با استفاده از قرار دادن تعداد زيادي از نيمه هادي ها – که به آنها سلول نوري مي گويند؛ در کنار هم مي توان سطحي ساخت که با برخورد نور يک تصوير به آن تصوير را به صورت سيگنال الکتريکي درآورد.

البته چيپ هاي تصوير حساسيتي به رنگ ندارند، پس تنها مي توانند تصوير سياه و سفيد را ثبت کنند. براي حل اين مشکل از راه حلي ساده استفاده شده که در ادامه به آن اشاره مي کنيم.

براي اين منظور، سه فيلتر متفاوت (براي سه رنگ اصلي سبز، قرمز و آبي) بر روي چيپ تصوير قرار داده مي شود. اين سلولهاي مختلف نوري مسئول اندازگيري رنگ هاي متفاوت در تصوير مي شوند. از کنار هم قرار دادن اين رنگ ها، يک تصوير يکپارچه و رنگي ايجاد مي شود.

ويژگي‌هاي حسگرهاي تصوير هايک ويژن 

 

 

براي شناسايي يک حسگر مناسب در دوربين مداربسته بايد به ويژگي هايي همچون رزولوشن، تکنولوژي چيپ تصوير، حساسيت به نور و بازه دايناميک آن توجه نمود که در ادامه هر يک را به تفصيل شرح مي دهيم.

 

 

1. رزولوشن يا تفکيک پذيري:

مشخصه اي که احتمالا همه شما با آن آشنا هستيد، تفکيک پذيري يا رزولوشن حسگر است. رزولوشن يک حسگر نشان ميدهد که چقدر مي تواند جزئيات مختلف را دريافت کند. براي نشان دادن رزولوشن تصوير يک چيپ تصوير از واحد پيکسل يا مگا پيکسل (به معناي ميليون پيکسل) استفاده مي شود.

براي ساختن هر پيکسل حداقل به يک سلول نوري نياز است. پس هر مگا پيکسل از رزولوشن نياز به يک ميليون سلول نوري دارد. طبيعتا هرچقدر تعداد سلول هاي نوري يک چيپ تصوير بالاتر برود قيمت آن هم بالاتر مي رود.

2. تکنولوژي چيپ تصوير:

از نظر تکنولوژي ساخت يک چيپ تصوير يا مي توان CMOS باشد يا CCD. هر يک از اين دو تکنولوژي نقاط قوت و ضعف خود را دارد. تفاوت ساختار اين دو چيپ کمي تخصصي است. در مقاله اي جداگانه به تفاوت چيپ تصوير CMOS با CCD مي پردازيم.

از قديم چيپ هاي CCD از CMOSها گران قيمت تر بودند و البته کيفيت تصوير بهتري داشتند. با گذشت زمان و پيشرفت علم، چيپ هاي CMOS توانستند در رقابت برنده شوند. امروزه تقريبا تمام دوربين هاي مداربسته از چيپ CMOS استفاده مي کنند.

3. حساسيت به نور:

 ميزان حساسيت به نور يک چيپ تصوير مشخص مي کند که براي ساختن تصوير به چقدر نور نياز دارد. هرقدر نور مورد نياز چيپ تصوير کمتر باشد کيفيت آن بالاتر است. اگر بخواهيد از دوربين در يک محيط کم نور استفاده کنيد، بهتر است به حساسيت چيپ تصوير آن توجه ويژه اي داشته باشيد.

 

4. بازه دايناميک (Dynamic range):

بازه دايناميک يک حسگر تصوير نشان مي دهد که اين چيپ مي تواند چقدر اختلاف سطح نور را دريافت کند. اين مشخصه زماني اهميت پيدا مي کند که نياز به دريافت تصوير در محيطي با اختلاف زياد سطح نور داريد.

به عنوان مثال، پارکينگي تاريک با يک ورودي خيلي پر نور. از اين رو اگر بازه دايناميک دوربين پايين باشد، محيط داخلي کاملا سياه ديده مي شود و محيط بيروني کاملا سفيد.

 بيشتر بخوانيد: دوربين مداربسته تي وي تي         نصب دوربين مداربسته

اندازه سنسور تصوير دوربين مدار بسته

 

اندازه سطح سنسور دوربين مداربسته تا حد زيادي بر روي کيفيت تصاوير آن تاثير مي گذارد. از اين رو مي توان گفت؛ هر چقدر سطح سنسور بزرگتر باشد، به تناسب آن کيفيت تصوير نيز بهتر خواهد بود. رايج ترين سايز سنسور در دوربين هاي مداربسته “1.3 است

انواع سنسور تصوير دوربين مداربسته 

معمولا در دوربين هاي مداربسته از دو نوع سنسور تصوير CMOS و يا CCD استفاده مي شود. از اين ميان عموما از چيپ CMOS در دوربين هاي پيشرفته و از چيپ CCD غالبا در دوربين هاي معمولي استفاده مي شود.

 

 

دوربين هاي مداربسته هايک ويژن از چه چيپ تصويري استفاده مي کنند؟

دوربين هايک ويژن امروزي عمدتا از چيپ هاي تصوير CMOS با روزولشن هاي متفاوت، حساسيت هاي مختلف نسبت به نور و بازه هاي دايناميک متفاوت استفاده مي کنند. بسته به نيازي که از دوربين داريد مي توانيد يکي از دوربين ها را با مشخصه هاي مورد نيازتان انتخاب کنيد.

 

 

موضوع :
برچسب ها : تکنولوژی,DNR,,و,حسگر,تصویر,در,دوربین,مداربسته,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 ارديبهشت 1401ساعت 1:28 توسط فردین | تعداد بازديد : 72 | |

دوربين مداربسته خودرو چيست

دوربين مداربسته خودرو چيست

تصادفات سرقت و … همه اين ها دلايلي هستند که ضرورت استفاده از دوربين مداربسته خودرو را در وسايل نقليه عمومي و خصوصي افزايش مي دهد. با وجود يک سيستم نظارتي کامل و مستقل بر روي وسيله نقليه امنيت مسافران و راننده تا حد زيادي تامين مي شود. کاربرد دوربين مداربسته که اصطلاحا به آنها mobile camera نيز گفته مي شود اغلب در مشاغلي است که با انواع خودرو هاي سبک و سنگين سر و کار دارند مانند سرويس مدارس، سيستم حمل و نقل عمومي و … حوادثي که در اين گونه مشاغل رخ مي دهد باعث مي شود تا براي ثبت چگونگي وقوع آنها به يک سيستم مداربسته نياز باشد. به ويژه در هنگام تصادفات وجود يک دوربين براي شناسايي فرد مقصر بسيار مفيد است و چنانچه فرد خاطي از صحنه تصادف متواري شود نيز با کمک تصاوير ضبط شده موضوع راحت تر قابل پيگيري خواهد بود.

انواع دوربين مداربسته مناسب براي وسايل نقليه

با توجه به اينکه انجام اقدامات سريع و به موقع در هنگام وقوع حوادث عمدي و يا غيرمترقبه از ضرورت بسيار بالايي برخوردار است وجود دوربين مداربسته خودرو جهت حفظ ايمني در سيستم حمل و نقل عمومي مي تواند بسيار کمک کننده باشد. با وجود اين سيستم مي توان امنيت مسافران و وسايل همراه آن ها را در سفر ها تامين نمود. براي تجهيز وسايل نقليه مي توان از هر دو نوع دوربين آنالوگ HD و تحت شبکه استفاده نمود.

آنالوگ HD

دوربين هاي مداربسته آنالوگ از ديرباز تا کنون مورد استفاده قرار مي گرفته اند خب امروزه انواع مختلفي از آنها با تکنولوژي پيشرفته تر به بازار آمده اند که به خوبي پاسخگوي نياز مشتريان هستند. براي داشتن يک سيستم مداربسته آنالوگ نيازمند يک نمايشگر مناسب براي مشاهده، يک دستگاه ضبط کننده براي ضبط و مديريت تصاوير و يک يا چند دوربين آنالوگ HD با توجه به نوع وسيله نقليه خود خواهيد بود.

تحت شبکه

دوربين هاي تحت شبکه نيز با کيفيت تصوير بالا و کارکرد فوق العاده اي که دارند مي توانند به عنوان دوربين مداربسته خودرو استفاده شوند. با استفاده از اين دوربين ها مي توانيد تصاويري يکدست و با کيفيت داشته باشيد اين نوع از دوربين ها مي توانند به خوبي فضاي داخلي و خارجي وسيله نقليه را پوشش دهند. همچنين با توجه به تکنولوژي ضد لرزش يا anti-vibration بکار رفته در اين نوع از دوربين ها ديگر نگران تکان ها و لرزش هايي که بر اثر حرکت خودرو ايجاد مي شود نباشيد.

بيشتر بخوانيد: تي وي تي    اچ ار يو اي  

انواع راهکار هاي نصب دوربين مداربسته خودرو

نصب در فضاي داخلي

نصب دوربين مداربسته خودرو در فضي داخلي ماشين روش به نسبت امن تري است زيرا دوربين از دسترس افراد خرابکار و يا تاثير عوامل طبيعي مانند باد، باران، طوفان و … در امان مي ماند. در فضاي داخلي خودرو مي توانيد دوربين را به صورت مخفي نصب نماييد که از ديد سارقين پنهان بماند. برق دوربين ها و ساير دستگاه ها را مي توانيد با اتصال به برق خودرو تامين کنيد در غير اين صورت براي حل مشکل برق مورد نياز نيز مي توانيد از نوع باتري دار اين دوربين ها استفاده نماييد. اما بايد توجه داشته باشيد که اشکال عمده اي نيز در اين روش وجود دارد و آن اين است که شيشه خودرو مانع از رسيدن نور IR دوربين به خارج از آن و رسيدن به سوژه مورد نظر مي شود. بنابراين نصب دوربين مداربسته خودرو در فضاي داخلي براي تصويربرداري در شب مناسب نخواهد بود.

نصب در فضاي خارجي

اگرچه نصب دوربين مداربسته خودرو در فضاي خارجي مشکلاتي از قبيل دستکاري يا قرار گرفتن در معرض هواي نامساعد را در پي دارد اما باعث مي شود تا بهترين پوشش تصوير را داشته باشيد. از آنجايي که در اين روش ديگر مشکل تابش نور IR مانند روش اول در ميان نيست مي توانيد از دوربين هاي ديد در شب نيز استفاده کنيد و حتي در شب نيز تصاوير با کيفيتي داشته باشيد.

دوربين خودرو چيست چگونه کار مي کند

دوربين خودرو چيست سوالي که ممکن است بيشتر صاحبان خودرو به دنبال پاسخ آن باشند. به علت وقايعي که براي اتومبيل افراد و يا اطرافيانشان رخ داده است به آنها پيشنهاد نصب دوربين خودرو داده شده است. در اين مطلب سعي داريم شما را با دوربين مداربسته خودرو آشنا کنيم تا در صورت نياز با آگاهي بيشتري اقدام به خريد دوربين ماشين نمائيد.

 

1. دوربين خودرو چيست

دوربين خودرو يا Dash cam دوربين مداربسته اي که در ابعاد کوچک طراحي شده است و کاربردهاي مختلفي در ماشين دارد. مهم‌ترين آنها تصويربرداري از جلو، عقب و داخل کابين ماشين است. اين دوربين‌ها تمامي وقايع داخل و اطراف ماشين را ضبط مي کند. در بعضي از مدل‌هاي اين دوربين مي توانيد تصاوير را به صورت آنلاين بر روي تلفن همراه خود مشاهده کنيد و از سلامت اتومبيل و وقايع اطراف آن مطلع شويد.

 

2. کاربرد دوربين مداربسته ماشين

با تعريفي که از اين دوربين در بالا گفته شد به راحتي مي توانيد حدس بزنيد کاربردهاي دوربين خودرو چيست. خودرو نيز بخشي از سرمايه افراد و حفظ آن از دست سارقين يک موضوع مهم براي صاحبان آن محسوب مي شود. همچنين آگاهي از چگونگي آسيب ديدن اتومبيل و يا برخورد ساير خودروها با آن در صورت پارک بودن اتومبيل نيز از اهميت برخوردار است. خصوصا اتومبيل هاي گران قيمت که بسياري براي فرار از پرداخت هزينه هاي بالاي آن پس از برخورد با اتومبيل سريعا محل را ترک مي کنند. دوربين ماشين يک ابزار ياري رسان به مالکين خودروست تا در صورت تصادف و يا آسيب ديدن خودرو از چگونگي آن مطلع شوند. به اين ترتيب مي توانند موضوع را به صورت مستند پيگيري نمايند.

ثبت وقايع سفر و جاده

دوربين هاي ماشين مي توانند در سفرها از رويدادها ، مکان ها و لحظه هاي خوب سفر تصويربرداري کنند. بنابراين کاربرد ديگر دوربين خودرو را مي توان ثبت لحظات سفر و تصاوير جاده عنوان کرد.

بيشتر بخوانيد:   داهوا     تياندي

دوربين کنترل سرعت جاده

براي آشنايي با نحوه کار دوربين هاي کنترل سرعت پليس و چگونگي ثبت سرعت توسط اين دوربين مقاله دوربين کنترل سرعت پليس چگونه کار مي کند را مطالعه کنيد.

دوربين دنده عقب

در بيشتر مدل ‌هاي دوربين خودرو، لنز کوچکي وجود دارد که مي توان از آن به عنوان دوربين دنده عقب استفاده کرد. نحوه کار به اين ترتيب است که دوربين بايد روي سپر عقب خودرو نصب شود. برق دوربين نيز از چراغ دنده عقب خودرو تامين شود.در نتيجه هر زمان که دنده خودرو به حالت دنده عقب قرار گيرد دوربين به صورت اتوماتيک روشن مي‌شود و شروع به تصوير برداري خواهد کرد. تصاوير عقب خودرو بر روي نمايشگر اتومبيل، براي راننده به نمايش در مي آيد. راننده از طريق تصاوير دريافت شده مي تواند بر ناحيه عقب خودرو اشراف داشته باشد.

پارک کردن اتومبيل براي رانندگان مبتدي و حتي افراد حساس و دقيق مي تواند کمي چالش بر انگيز باشد. با استفاده از دوربين هاي مداربسته خودرو، تصويري از فضاي پشت اتومبيل در اختيار راننده قرار مي گيرد. در نتيجه محدوده پارک براي راننده کاملا مشخص مي شود. دوربين عقب خودرو مانند يک هدايت گر است که با استفاده از آن مي توانيد پارک اصولي داشته و از آسيب ها و تصادفات احتمالي ماشين، هنگام پارک جلوگيري کرد.

 

3. ويژگي دوربين مداربسته اتومبيل

دوربين مداربسته خودرو داراي چند  لنز است و قابليت نصب بر روي هر قسمت اتومبيل را دارد.  دوربين خودرو بيشتر در وسايط نقيله عمومي از جمله سرويس مدارس و دانشگاه ها و اتوبوس هاي شهري و بين شهري مورد استفاده قرار مي گيرد. اکثر دوربين هاي مداربسته ماشين داراي ميکروفن نيز هستند.

مجهز به GPS:

مزيت GPS در دوربين خودرو چيست؟ نشان دادن موقعيت دقيق خودرو در فيلم امکاني است که در صورت مجهز بودن دوربين ماشين به GPS ميسر است. همچنين مسيري که طي شده است و سرعت خودرو را نيز نشان مي‌دهد. GPS قابليتي است که براي دوربين ماشين ضروري نيست اما مفيد است.

داراي سنسور ضد لرزش:

لرزش و تکان محل نصب دوربين روي کيفيت تصوير دوربين تاثير گذار است. خودرو در حال حرکت نيز دچار لرزش مي شود. با استفاده از اين قابليت دوربين طوري تنظيم مي‌شود که لرزش خودرو روي ضبط تصاويراثر نگذارد. دوربين ماشين در زمان حرکت خودرو يا توقف آن تصويري با کيفيت يکسان ارائه مي دهد.

قابليت Wifi:

کاربرد واي فاي در دوربين خودرو چيست؟ قابليت Wi-Fi امکان انتقال تصاوير به صورت بي‌سيم از دوربين خودرو را به تبلت و تلفن همراه فراهم مي سازد. اين قابليت نيز براي دوربين خودرو ضروري نيست ولي مفيد است. برخي از دوربين هاي خودرو يا dash cam ها به صورت سيم کارت خور هستند.

حافظه دوربين ماشين:

دوربين‌ مداربسته خودرو در مدل‌هاي مختلف از 32 تا 64 گيگابايت حافظه پشتيباني مي‌کنند. همچنين مدل هايي وجود دارند که پس از پر شدن حافظه، تصاوير جديد را روي تصاوير قبل ذخيره نمايند. حتي در بعضي از مدل ها  امکان ذخيره تصاوير به طور مستقيم روي تلفن همراه نيز است.

 

4. نمايشگر دوربين هاي خودرو

اکثر دوربين‌هاي ماشين داراي يک نمايشگر هستند که در جلوي ماشين نصب مي‌شود. راننده تصاوير دوربين هاي ماشين را از طريق نمايشگر مشاهده مي نمايد. البته جدا از نمايشگر دوربين مداربسته ماشين مي‌توانيد از نمايشگر ديگري نيز استفاده کنيد. نمايشگر را مي توان به دستگاه پخش ماشين نيز متصل کرد.

 

5. منبع تغذيه دوربين ماشين

دوربين‌هاي خودرو داراي يک باتري هستند. باتري دوربين اين امکان را ايجاد مي کند که دوربين چندين ساعت به صورت مداوم روشن باشد و تصاوير را ضبط کند. در سفرها و زمان هاي طولاني باتري به تنهايي جوابگو نيست. به همين علت امکاني در دوربين هاي ماشين در نظر گرفته شده است که از برق ماشين نيز بتوانند تغذيه شوند. هنگامي که ماشين خاموش است دوربين  از باتري خود استفاده مي کند. اکثر مدل هاي دوربين ماشين مي توانند به شارژر فندکي خودرو متصل شوند.

 

6. پارکينگ مد در دوربين خودرو چيست

يکي از ويژگي‌هاي امنيتي دوربين‌ مداربسته خودرو حالت پارکينگ دوربين است. اگر دوربين مداربسته ماشين داراي مد پارکينگ باشد مي‌توانيد از پارک کردن و امنيت خودروي خود اطمينان داشته باشيد. در صورت فعال کردن مد پارکينگ دوربين خودرو، تا نيم ساعت بعد از خاموش شدن خودرو  به تصويربرداري ادامه مي‌دهد. سپس به حالت hibernation  يا حالت آماده باش قرار مي گيرد با وارد آمدن ضربه‌ و يا حرکت اتومبيل ضبط تصاوير شروع مي شود.

در اين مدت اگر دوربين داراي Wifi باشد با تلفن همراه تصاوير دوربين را مي توان مشاهده کرد. اگر اين ويژگي در دوربين نباشد مي توان بعد از مراجعه به خودرو فيلم هاي ضبط شده بر روي حافظه دوربين را مشاهده کرد. دوربين هاي خودرو که از اين قابليت پشتيباني مي کنند داراي باتري هستند تا هنگامي که خودرو خاموش است نيز دوربين بتواند تصاوير را ضبط نمايد. با استفاده از اين قابليت دوربين مداربسته ماشين از پارک اتومبيل خود در پارکينگ هاي عمومي و يا مکان هايي که امنيت آنها تضمين شده نيست، آسوده خاطر باشيد.

 

7. انواع دوربين مداربسته ماشين

دوربين مداربسته ماشين از نظر شکل ظاهري، اندازه، فضاي ذخيره سازي و محل نصب انواع مختلفي دارند. بعضي از آنها در پشت اتومبيل، برخي در جلو و برخي به سقف و آينه اتومبيل و… متصل مي شوند. بر اساس نياز و ساير ويژگي هاي دوربين هاي ماشين نوع دوربين را انتخاب کنيد.

دوربين خودرو ??? درجه

اين نوع از دوربين مداربسته خودرو از چهار عدد دوربين تشکيل شده است.  اين دوربين ها را مي توان در زير آينه بغل، روي سپر عقب خودرو و همچنين روي سپر جلوي خودرو قرار داد. در نتيجه امکان ديد با زاويه ??? درجه بر روي مانيتور خودرو براي راننده فراهم مي شود. استفاده از دوربين خودرو 360 درجه به علت ديد راننده از تمام ابعاد خودرو پارک در محل هاي باريک را راحت تر مي کند. همچنين از بسياري از تصادفات و برخورد با موانع جلوگيري مي شود. اين نوع دوربين مداربسته ماشين علاوه بر ثبت و ذخيره تصاوير، آنها را به صورت زنده و با کيفيت عالي به راننده خودرو ابلاغ مي نمايد. از ويژگي دوربين ماشين ??? درجه تشخيص صدا است. دوربين 360 درجه خودرو داراي Gps  نيز است که در زمان سرقت اتومبيل رديابي اتومبيل را امکان پذير مي کند.

 

 

موضوع :
برچسب ها : دوربین,مداربسته,خودرو,چیست,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 21 تير 1401ساعت 13:14 توسط فردین | تعداد بازديد : 74 | |


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد