تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دلبریهای تو

دلبریهای تو

ادبی

بهترين مدل‌هاي آيفون تصويري تابا بر حسب ميزان بودجه

 

"هنوز آنقدر پولدار نشدم که جنس ارزان بخرم" احتمالا شما هم اين ضرب المثل اصيل انگليسي را شنيده‌ايد. بايد خدمتتان عرض کنم که اين ضرب المثل در مورد محصولي که امروز قرار است با شما در ميان بگذارم صدق نميکند.

آيفون تصويري تابا با قيمت بسيار مناسبش در مقايسه با برندهاي مطرح خارجي با قيمت‌هاي نجومي  کيفيتي برابر و در مواردي به مراتب بهتر از آنها را ارائه ميدهد.

شرکت تابا الکترنيک يک برند اصيل و خوش‌نام در صنعت آيفون تصويري مي‌باشد که در سال1362 متولد شد و هدفش ترويج فرهنگ استفاده از کالاي ايراني بود، با توجه رشد چشمگير صنعت ساخت و ساز کشور نياز به اين وسيله حياتي روز به روز بيشتر شد تا جايي که طبق آمار گمرک کشور در سال 97 بيش از 6 تن انواع آيفون تصويري از کشور‌هاي مختلف وارد ايران شد‌ه‌اند. شرکت تابا توليدات خود را بر حسب نياز مشتريان طراحي کرده است تا بتواند بهترين گزينه را براي هر سليقه‌اي در ميان محصولات خود داشته باشد و خوشبختانه با وجود شرکت هايي مثل تابا الکترونيک حجم وسيعي از بازار آيفون تصويري در دست شرکت هاي داخلي مي‌باشد.

ما در فروشگاه اينترنتي آريا ايمن شما را بيشتر با محصولات شرکت تابا الکترونيک آشنا کنيم تا در صورت نياز بتوانيد يک انتخاب خوب و هوشمندانه از اين برند داخلي را داشته باشيد.

  m3_9h5o.jpg

 

 

انواع آيفون تصويري تابا بر اساس قيمت

قيمت آيفون تصويري تابا در کنار کيفيت وخدمات پس از فروشي که ارائه مي‌دهد او را تبديل به يک برند نمونه در ميان ديگر برندهاي ايراني کرده است. يکي از ويژگي هاي خوب آيفون تصويري تابا کيفيت قطعات بکار رفته درساخت آن است که باعث افزايش طول عمر آنها شده است.

از آنجا که قيمت آيفون تصويري  يکي از فاکتورهاي تعيين کننده در انتخاب آن است شرکت تابا با در نظر گرفتن اين موضوع محصولات خود را در انواع و اقسام مختلف با قيمت هاي متفاوت بر اساس قابليت هايي که در اختيار کاربر ميگذارد تقسيم بندي کرده است.

فروشگاه اينترنتي آريا ايمن يکي از بستر هاي آنلاين براي خريد آيفون تصويري شرايطي را فراهم آورده تا مشتريان بتوانند پس از مشاهده تصاوير و مشخصات انواع آيفون تصويري تابا محصول خود را مطابق با نياز خود خريداري کنند.

با ما همراه باشيد تا در ادامه به نکاتي اشاره کنيم که ميتواند را هنماي بسيار کاربردي در هنگام خريد آيفون تصويري تابا باشد.

 

                                           

 

                                            ارزان‌ترين آيفون تصويري تابا

وقتي حرف از يک وسيله ارزان قيمت به وسط مي‌آيد خيلي از ما به فکر يک وسيله بي کيفيت که قرار است مدت کوتاهي براي ما کار کند مي‌افتيم. نميدانم .... شايد اين حرف در مورد بعضي از وسايلي که ما در روز با آن سرو کار داريم واقعيت داشته باشد، اما در مورد آيفون تصويري تابا پايين بودن قيمت بعضي از مدل‌هاي آن به هيچ وجه به منظور پايين بودن کيفيت آن نيست و اين تفاوت تنها در قابليت‌هايي است که آن مدل پشتيباني مي‌کند.

  اگر قصد نداريد هزينه زيادي را صرف خريد آيفون تصويري تابا کنيد و به دنبال يک آيفون تصويري ساده اما با کيفيت هستيد. مي‌توانيد از مانيتور‌هاي 4.3 اينچي بدون حافظه تابا استفاده کنيد.

آيفون تصويري تابا مدل 43-5 يکي از مدل‌هاي ارزان قيمت تابا مي‌باشد که مي‌توان آن را جزء جديدترين مانيتور‌هاي تابا به شمار آورد، اين مدل از يک صفحه نمايش  

4.3 اينچي بهره مي‌برد که با قيمت بسيار مناسبش توانسته فروش خوبي را از آن خود کند. اگر نياز جدي به حافظه داخلي نداريد، مي‌توانيد با بودجه‌اي کم‌تر از يک ميليون تومان اين مانيتور را خريداري کرد.

يکي ديگر از مانيتورهاي ارزان قيمت تابا مدل 2043 تابا مي‌باشد که اين مانيتور نيز از يک صفحه نمايش 4.3 اينچي براي نشان دادن محوطه بيرون ساختمان استفاده مي‌کند و همچنين قابليت پشتيباني از ارتباط موازي يکي ديگر از مزيت‌هاي اين مانيتور به حساب مي‌آيد که به وسيله اين قابليت ميتوانيد از دو مانيتور در يک واحد استفاده کنيد مانيتور 2043 تابا يک تجربه به ياد ماندني ازيک آيفون تصويري را در اختيار شما مي‌گذارد، کيفيت صدا و تصويراز مهمترين ويژگي اين مانيتور منحصر به فرد مي‌باشد که قطعا شما را از داشتن يک آيفون تصويري ساده اما با کيفيت راضي نگه خواهد داشت.

 

 

آيفون تصويري ميان رده تابا:

اگر قصد داريد کمي بيشتر هزينه کنيد مي‌توانيد مانيتورهاي ميان رده شرکت تابا را انتخاب کنيد. اين مدل آيفون هاي تصويري تابا را مي‌توان جزء پرفروش‌ترين مدل‌هاي اين شرکت نام برد. اگر چه شرکت تابا در اين دسته محصولات خود از قابليت هايي مانند ارتباط داخلي و حافظه داخلي استفاده کرده است ولي هنوزاين رده از محصولات تابا ازصفحه نمايش 4.3 اينچي استفاده ميکنند.

از پرفروش‌ترين مانيتور‌هاي ميان رده تابا مي‌توان به آيفون تصويري تابا مدل 1090 اشاره کرد که با ظاهري متفاوت توانسته لقب پرفروش‌  آيفون تصويري  تابا را ازآن خود کند. همانطور که گفته شد اين مدل جزء مانيتور‌هاي ميان رده تابا از لحاظ قيمتي مي‌باشد و بهترين گزينه براي افرادي است به  دنبال يک آيفون تصويري با قيمت زير يک ميليون و دويست هزار تومان مي‌باشند.

 

 

گرانترين آيفون تصويري تابا

 در اين مورد بايد کمي زيپ کيفتان را شل کنيد، اگر جزء آن افرادي هستيد قيمت آيفون تصويري برايتان مهم نيست شرکت تابا گزينه‌هاي خوبي براي شما کنار گذاشته است، اين دسته از محصولات تابا جزء پرطرفدارترين نمونه‌هاي اين شرکت مي‌باشند که بيشتر از صفحه نمايش‌هاي 7 اينچي استفاده مي‌کنند و مي‌توانند به شما تجربه استفاده از يک آيفون تصويري مدرن با تمام قابليت هاي روز دنيا را بدهند. يکي از پرطرفدارترين مانيتور‌هاي اين رده، آيفون تصويري تابا مدل 1910 است که داراي يک صفحه نمايش 10 اينچي مي‌باشد که مشابه با يک تلويزيون خانگي است اين مانيتور با داشتن قابليت اتصال به 6 دوربين مدار بسته مي‌تواند يک مانيتورينگ کامل و بدون نقص از محيط ساختمانتان را در اختيار شما بگذارد همچنين اين مانيتور با داشتن قابليت ارتباط با نگهاني و ارتباط داخلي با  تمامي واحد‌ها يکي از پيشرفته ترين مانيتورهاي تابا مي‌باشد. البته از کنار قيمت بالاي آن هم نميتوان بي‌تفاوت گذشت اين مانيتور با داشتن قيمتي در حدود 5 ميليون تومان يکي از گرانترين آيفون تصويري‌هاي ايراني مي‌باشد. از مانيتور‌ها 7 اينچي اين شرکت نيز مي‌توان به آيفون تصويري تابا مدل 1070 و 3070 اشاره کرد که به خاطر حجم تقاضاي زياد از اين محصول توسط مشتريان، فروش بسيار خوبي را در ميان محصولات تابا دارد.

 

جديدترين آيفون تصويري تابا

رقابت بسيار بالا در اين صنعت پرفروش باعث شده شرکت هايي که در زمينه توليد آيفون تصويري فعاليت دارند هر از چندگاهي دست به توليد مدل‌هاي جديد از محصولات خود بزنند.

نوآوري وخلاقيت يکي از ويژگي‌هاي بارز شرکت تابا الکترونيک مي‌باشد که به دليل احترام به سليقه مشتري برنامه زماني مشخصي براي توليد نمونه‌هاي جديد از آيفون تصويري دارد.

از جديد‌ترين مدل‌هاي تابا مي‌تواند به آيفون تصويري تابا مدل TVD-5-70 اشاره کرد که ظاهري بسيار شيک ومدرن دارد. اندازه صفحه نمايش اين مانيتور 7 اينچ مي‌باشد که از کيفيت خروجي بسيار بالايي برخوردار است ظاهر اين مانيتور کاملا متفاوت با ديگر محصولات تابا طراحي شده است که در ديد اول نگاه هر بيننده‌اي را به خود جلب مي‌کند. يکي ديگر از  جديد‌ترين مانيتورهاي توليدي اين شرکت مدل TVD5-43 ميباشد که تنها تفاوت آن با مدل قبلي  در اندازه صفحه نمايش است که از يک صفحه نمايش 4.3 اينچي بهره مي‌برد.

 

وبسايت آريا ايمن به عنوان فروشگاه اينترنتي در حوزه وسايل حفاظتي و امنيتي توانسته  با انواع برندهاي مطرح در زمينه فروش آيفون تصويري همکاري کند و طبق آمار فروش اين شرکت در سال 99 آيفون تصويري تابا پرفروش‌ترين برند آيفون تصويري  توسط مشتريان انتخاب شده است که يکي از دلايل مهم خريد اين محصول توسط مشترياني که در شهرهاي هم جوار زندگي ميکنند خدمات پس از فروش عالي اين شرکت در قبال محصولاتش ارائه مي‌دهد.

 

موضوع :
برچسب ها : بهترین,مدل‌های,آیفون,تصویری,تابا,بر,حسب,میزان,بودجه,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 13 مرداد 1400ساعت 14:29 توسط فردین | تعداد بازديد : 112 | |

چيپ تصوير Progressive CMOS

چيپ تصوير Progressive CMOS

 

سيستم هاي نظارتي و امنيتي امروزه از تنوع زيادي برخوردار اند. اگر يک  دوربين مداربسته   را بشکافيد و قسمت هاي مختلف آن را واکاوي نماييد متوجه يک قطعه الکترونيکي درون لنز آن مي شويد که از فتوديود هاي بازتابنده متعددي تشکيل شده است. به اين قطعه اصطلاحا حسگر يا سنسور تصوير دوربين مدار بسته گفته مي شود.
بسته به مشخصات دوربين مداربسته، متوجه خواهيد شد که يکي از دو سنسور تصوير زير درون دستگاه شما قرار دارد:

  • سنسور CCD (charged-coupled device)
  • سنسور CMOS (complimentary metal-oxide semiconductor)


سنسور هاي CCD و CMOS همان فتوديود هايي هستند که در پنل هاي خورشيدي مورد استفاده قرار مي گيرند و اساسا وظايف مشابه آنها را انجام مي دهند. آنها نور را به الکترون تبديل مي کنند و سپس با تبديل آن به سيگنال هاي ديجيتال تشکيل تصوير مي دهند.

  

چيپ تصوير Progressive CMOS


فن آوري سنسورهاي CMOS در طي ساليان اخير پيشرفت هاي گسترده اي داشته است. به نحوي که کيفيت تصاوير گرفته شده با سنسور CMOS پس از پيشرفت هاي تکنولوژيکي اخير به طرز چشمگيري افزايش يافته است. پيشرفت هايي که در سنسورهاي CCD و CMOS موجود در دوربين هاي مدار بسته صورت پذيرفته قابليت هاي اساسي آنها را بهبود بخشيده است. ورژن هاي Interlaced و Progressive اين سنسور ها از جمله اين پيشرفت ها هستند. اين سنسور ها نقائص موجود در تصاوير را درون فريم ها پردازش و برطرف مي کنند.
فناوري Progressive scanning در هر دو سنسور CMOS و CCD رايج است، اما عمدتا در دوربين هاي مداربسته CMOS مورد استفاده قرار مي گيرد. در اسکن پيشرفته يا Progressive scanning دوربين از هر پيکسل به طور جداگانه اطلاعات را دريافت مي کند و پس اسکن آنها، يک تصوير کامل را به دست مي دهد.
اين مسئله در دوربين مدار بسته از اهميت بالايي برخوردار است، زيرا فناوري Progressive scanning باعث مي شود تا دستگاه ضبط DVR انعطاف بيشتري در ضبط تصاوير داشته باشند و تصاوير براي مثال در هنگام برخورد به يک سوژه متحرک از کيفيت بيشتري برخوردار باشند.

  1. https://minecraftcommand.science/forum/discussions/topics/craig-claim-that-their-diet-plans-along-with-the-variety-of-foods?l=de&page=150
  2. https://aacd.com/express/index.php?module=express&cmd=blogviewpost&id=12461
  3. https://www.tripadvisor.com/Profile/hiktejarath
  4. https://8tracks.com/hiktejarat

 

 

موضوع :
برچسب ها : چیپ,تصویر,Progressive,CMOS,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 16 شهريور 1400ساعت 11:54 توسط فردین | تعداد بازديد : 64 | |

پردازش تصوير (VCA (Video Content Analytics در دوربين مداربسته

پردازش تصوير (VCA (Video Content Analytics در دوربين مداربسته

يکي از وظايف اصلي اپراتور در يک سيستم امنيتي معمولا نظارت بر تصاوير ارسالي از دوربين هاي مداربسته در يک يا چند مانيتور است. در واقع اپراتور بايد به دنبال سوژه هاي مشکوک در تصاوير باشد که مخل امنيت مکان مورد نظر هستند. براي مثال در اتاقي از محل کار، ايستگاه مترو، پارکينگ هاي عمومي و …که ممکن است افرادي قصد خرابکاري داشته باشند.

با اين حال وقوع چنين رخدادهايي معمولا بسيار نادر است؛ بيشتر زمان يک اپراتور يا نگهبان در واقع صرف نظارت بر رويدادهاي روتين مي گردد. و اغلب اين موضوع مي تواند بسيار سخت و خسته کننده باشد. يکي ديگر از جنبه هاي دشوار اين قضيه اين است که ممکن است در محل دوربين هاي مدار بسته زيادي براي نظارت وجود داشته باشند. به همين دليل به بيش از يک اپراتور در محل مورد نياز است که منجر به افزايش هزينه ها مي گردد.

به همين علت، وجود نرم افزارهايي که بتوان از آنها در حل حداقل برخي از جنبه هاي اين مشکل استفاده نمود، مي تواند در سيستم هاي امنيتي ارزشمند باشد. تشخيص خودکار وقايع نظارتي در تصاوير ويدئويي يک فناوري مهم در برنامه هاي امنيتي دوربين مدار بسته محسوب مي گردد. بدين منظور راه حل هاي بسياري براي حل اين مشکلات توسط توليد کنندگان ابداع شده است.

پردازش تصوير در دوربين مداربسته يا به عبارت ديگر تجزيه و تحليل محتواي ويدئويي (Video Content Analytics) که به اختصار VCA گفته مي شود، به توانايي دوربين در پردازش رويدادهاي موجود در تصاوير به صورت خودکار اشاره دارد. اين تکنولوژي داراي زير شاخه هاي متعددي است که هر کدام داراي عملکرد ويژه اي هستند.

 

بيشتر بخوانيد: هايک ويژن    نصب دوربين مدار بسته

نحوه عملکرد توابع VCA

عملکرد کليه توابع پردازش تصوير VCA برپايه اصول زير مي باشد:

  • تفريق پس زمينه: تشخيص مناطق پيش زمينه (شامل اشياء و مردم) بر اساس يک مدل آماري از نماي دوربين زماني که هيچ شيئ و يا فردي در آن وجود دارد.
  • رديابي سوژه: رديابي سوژه در هر يک از نقاط مورد نظر حتي اگر مکان مورد نظر داراي موانع خاصي باشد و يا به مناطق مختلفي تقسيم شده باشد.
  • استدلال رويدادها: تعيين اينکه که کدام نقطه، حضور افراد را نشان مي دهد و کدام نقطه نشانگر اشياء ثابت است و بر همين اساس رفتار افراد را به مجموعه اي از دسته هاي مختلف طبقه بندي مي کند.
  • رابط کاربري گرافيکي: نمايش تصاوير ويدئويي و تشخيص رويدادها حاوي رخداد يا اطلاعات مورد نظر هستند به نحوي که امکان بازيابي توالي هاي ويدئويي بر اساس درخواست کاربرد و رويداد مورد نظر ميسر مي باشد.

با وجود نرم افزار هاي پردازش تصوير امکان نظارت 24 ساعته براي کاربران فرآهم شده است. و تنها کافي است با توجه به هشدارهاي صادر شده از اين نرم افزار ها بر رخدادهاي صورت گرفته نظارت داشته باشيد. اين امر همچنين باعث صرفه جويي در زمان، هزينه و انرژي کاربر نيز مي گردد.

مزاياي پردازش تصوير دوربين مداربسته

پردازش تصوير دوربين مداربسته داراي مزاياي بسياري همچون:

  1. صرفه  جويي در هزينه ها: با کمک اين قابليت حجم اطلاعات ذخيره شده به شدت کاهش مي يابد.
  2. صرفه جويي در زمان : جستجو و مشاهده تصوير موردنظر در بين تصاوير ضبط شده بسيار آسانتر خواهد شد.
  3. سرعت عمل بهتر: در صورتي که سيستم به صورت خودکار مورد مشکوکي را اطلاع دهد سريعتر از واقعه پيش آمده مطلع خواهيم شد.
  4. کنترل و مديريت فعاليت ها و رخداد ها: مي توان در زمان کمتري واقيع را کنترل و از بسياري از رخدادها جلوگيري کرد.

 

 

 بيشتر بخوانيد: جي پي اس خودرو   ردياب سالمندان

 

کاربرد هاي فناوري پردازش تصوير VCA

قابليت پردازش تصوير VCA در دوربين مدار بسته مجموعه اي از قابليت هايي است که در بسياري از کسب و کارها استفاده مي شود. در ادامه به اختصار به برخي از آنها اشاره مي کنيم:

·قابليت تشخيص حرکت Motion Detection

Motion به معناي حرکت و Detection به معناي تشخيص است. با استفاده قابليت تشخيص حرکت در دوربين مداربسته مي توان حرکت انواع سوژه هاي مختلف را در تصوير تشخيص داد. اين قابليت مي تواند در صورت ورود فرد يا افراد غير مجاز به محل کار يا زندگي شما هشدارهاي لازم را بدهد. در حال حاضر اين قابليت در اکثر دوربين هاي مدار بسته آنالوگ و تحت شبکه وجود دارد.

در اين بخش دوربين مداربسته در هر لحظه يک فريم را با فريم قبل و بعد خود مقايسه مي کند. بنابراين قادر به شناسايي ميزان تغيرات به وجود آمده و شناسايي حرکت است.

 

 

موضوع :
برچسب ها : پردازش,تصویر,(VCA,(Video,Content,Analytics,در,دوربین,مداربسته,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 5 بهمن 1400ساعت 20:53 توسط فردین | تعداد بازديد : 70 | |

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا Image Sensor

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا Image Sensor

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا (Image Sensor) يک قطعه الکترونيکي است که تصاوير دوربين دريافت مي کند و به سيگنال هاي الکتريکي تبديل مي کند. در ادامه با ويژگي هاي يک حسگر تصوير خوب، انواع حسگرهاي تصوير و تفاوت آن  و همچنين  نحوه عملکرد حسگر تصوير بيشتر آشنا مي شويم.

 

نحوه عملکرد حسگر تصوير دوربين مداربسته

 

تقريبا تمام چيپ هاي تصوير کنوني از نيمه هادي  حساس به نور استفاده مي کنند. اين نيمه هادي ها طوري ساخته شده اند که با برخورد نور به آنها مقداري مشخص از نور را خود عبور مي دهند.

با استفاده از قرار دادن تعداد زيادي از نيمه هادي ها – که به آنها سلول نوري مي گويند؛ در کنار هم مي توان سطحي ساخت که با برخورد نور يک تصوير به آن تصوير را به صورت سيگنال الکتريکي درآورد.

البته چيپ هاي تصوير حساسيتي به رنگ ندارند، پس تنها مي توانند تصوير سياه و سفيد را ثبت کنند. براي حل اين مشکل از راه حلي ساده استفاده شده که در ادامه به آن اشاره مي کنيم.

براي اين منظور، سه فيلتر متفاوت (براي سه رنگ اصلي سبز، قرمز و آبي) بر روي چيپ تصوير قرار داده مي شود. اين سلولهاي مختلف نوري مسئول اندازگيري رنگ هاي متفاوت در تصوير مي شوند. از کنار هم قرار دادن اين رنگ ها، يک تصوير يکپارچه و رنگي ايجاد مي شود.

 هايک ويژن

 

ويژگي‌هاي حسگرهاي تصوير هايک ويژن 

براي شناسايي يک حسگر مناسب در دوربين مداربسته بايد به ويژگي هايي همچون رزولوشن، تکنولوژي چيپ تصوير، حساسيت به نور و بازه دايناميک آن توجه نمود که در ادامه هر يک را به تفصيل شرح مي دهيم.

 

 

1. رزولوشن يا تفکيک پذيري:

مشخصه اي که احتمالا همه شما با آن آشنا هستيد، تفکيک پذيري يا رزولوشن حسگر است. رزولوشن يک حسگر نشان ميدهد که چقدر مي تواند جزئيات مختلف را دريافت کند. براي نشان دادن رزولوشن تصوير يک چيپ تصوير از واحد پيکسل يا مگا پيکسل (به معناي ميليون پيکسل) استفاده مي شود.

براي ساختن هر پيکسل حداقل به يک سلول نوري نياز است. پس هر مگا پيکسل از رزولوشن نياز به يک ميليون سلول نوري دارد. طبيعتا هرچقدر تعداد سلول هاي نوري يک چيپ تصوير بالاتر برود قيمت آن هم بالاتر مي رود.

 

 

2. تکنولوژي چيپ تصوير:

از نظر تکنولوژي ساخت يک چيپ تصوير يا مي توان CMOS باشد يا CCD. هر يک از اين دو تکنولوژي نقاط قوت و ضعف خود را دارد. تفاوت ساختار اين دو چيپ کمي تخصصي است. در مقاله اي جداگانه به تفاوت چيپ تصوير CMOS با CCD مي پردازيم.

از قديم چيپ هاي CCD از CMOSها گران قيمت تر بودند و البته کيفيت تصوير بهتري داشتند. با گذشت زمان و پيشرفت علم، چيپ هاي CMOS توانستند در رقابت برنده شوند. امروزه تقريبا تمام دوربين هاي مداربسته از چيپ CMOS استفاده مي کنند.

 

3. حساسيت به نور:

 ميزان حساسيت به نور يک چيپ تصوير مشخص مي کند که براي ساختن تصوير به چقدر نور نياز دارد. هرقدر نور مورد نياز چيپ تصوير کمتر باشد کيفيت آن بالاتر است. اگر بخواهيد از دوربين در يک محيط کم نور استفاده کنيد، بهتر است به حساسيت چيپ تصوير آن توجه ويژه اي داشته باشيد.

 

4. بازه دايناميک (Dynamic range):

بازه دايناميک يک حسگر تصوير نشان مي دهد که اين چيپ مي تواند چقدر اختلاف سطح نور را دريافت کند. اين مشخصه زماني اهميت پيدا مي کند که نياز به دريافت تصوير در محيطي با اختلاف زياد سطح نور داريد.

به عنوان مثال، پارکينگي تاريک با يک ورودي خيلي پر نور. از اين رو اگر بازه دايناميک دوربين پايين باشد، محيط داخلي کاملا سياه ديده مي شود و محيط بيروني کاملا سفيد.

 دوربين مداربسته تياندي   دوربين حارس       

اندازه سنسور تصوير دوربين مدار بسته

 

اندازه سطح سنسور دوربين مداربسته تا حد زيادي بر روي کيفيت تصاوير آن تاثير مي گذارد. از اين رو مي توان گفت؛ هر چقدر سطح سنسور بزرگتر باشد، به تناسب آن کيفيت تصوير نيز بهتر خواهد بود. رايج ترين سايز سنسور در دوربين هاي مداربسته “1.3 است

انواع سنسور تصوير دوربين مداربسته

 

معمولا در دوربين هاي مداربسته از دو نوع سنسور تصوير CMOS و يا CCD استفاده مي شود. از اين ميان عموما از چيپ CMOS در دوربين هاي پيشرفته و از چيپ CCD غالبا در دوربين هاي معمولي استفاده مي شود.

  نصب دوربين مدار بسته   

دوربين هاي مداربسته هايک ويژن از چه چيپ تصويري استفاده مي کنند؟

دوربين هايک ويژن امروزي عمدتا از چيپ هاي تصوير CMOS با روزولشن هاي متفاوت، حساسيت هاي مختلف نسبت به نور و بازه هاي دايناميک متفاوت استفاده مي کنند. بسته به نيازي که از دوربين داريد مي توانيد يکي از دوربين ها را با مشخصه هاي مورد نيازتان انتخاب کنيد.

 

 

موضوع :
برچسب ها : حسگر,تصویر,در,دوربین,مداربسته,یا,Image,Sensor,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 23 بهمن 1400ساعت 11:18 توسط فردین | تعداد بازديد : 77 | |

چيپ تصوير DIS در دوربين مدار بسته / RAID در دوربين مداربسته

 چيپ تصوير DIS در دوربين مدار بسته /  RAID در دوربين مداربسته

در مقالات قبلي در مورد سنسور و نقش آن در دوربين مدار بسته توضيح داديم. همانطور که ذکر شد به طور کلي، وظيفه سنسور تبديل نور دريافتي از تصاوير به سيگنال الکتريکي است. چيپ هاي تصوير قسمتي از ساختار دوربين ها محسوب مي گردند که نور دريافتي را به سيگنال هاي الکتريکي تبديل مي کنند. سپس اين سيگنال ها به صورت تصاوير ويدئويي ضبط مي شوند.

در سال 2012 شرکت هايک ويژن سري جديد دوربين هاي مداربسته آنالوگ خود را که مجهز به سنسور DIS بودند، به بازار عرضه نمود. سنسور DIS در واقع نسخه ارتقا يافته اي از سنسور Cmos است که در آن مشکلات ناشي از عدم ارائه تصاوير با کيفيت در فضاهاي کم نور که در سنسور هاي Cmos به چشم مي خورد برطرف شده است.

چيپ تصوير DIS و نحوه عملکرد آن

چيپ تصوير DIS در دوربين مدار بسته  مخفف عبارت (Digital Image Stabilization) بوده و به معني تثبيت کننده ديجيتالي تصوير است. معمولا نصب دوربين مدار بسته در مناطقي اعم از کنار جاده ها، ايستگاه هاي راه آهن، بنادر، فرودگاه ها و … ممکن است باعث گردد تا تصاوير دوربين بر اثر تکان هاي ناشي از عوامل بيروني تار گردند. تکنولوژي موجود در چيپ تصوير DIS به گونه اي است که مي تواند ميزان نويز قسمت هايي از تصاوير را که بر اثر لرزش دوربين ايجاد شده و وضوح خوبي ندارند را کاهش دهد.

اين سنسور با سنجش داده هاي گرفته شده توسط دوربين مداربسته تکان هاي وارده بر دوربين را که اغلب به دليل وزش باد اتفاق مي افتد را تشخيص مي دهد. دوربين با ضبط پيکسل هايي از تصوير خارج از فريم موجود يک حائل پيکسلي را ايجاد مي کند و يک تصوير جديد بدون نويز مي سازد. هنگامي که دوربين دچار ارتعاش يا تکان مي شود، دوربين فريم قابل مشاهده را با فريم تار عوض مي کند تا اثر اين لرزش را بر روي تصوير ويدئويي کاهش دهد.

بعد از ارائه سنسور DIS توسط شرکت هايک ويژن، کمپاني داهوا نيز ورژن ديگري از سنسور DIS را عرضه نمود که با نام HDIS خوانده مي شود. لازم به ذکر است که اين دو سنسور ساخت دو شرکت از لحاظ کيفيتي هيچگونه تفاوتي با يکديگر ندارند.

 

هايک ويژن

تياندي

 

RAID در دوربين مداربسته چيست؟

RAID کوتاه شده ي عبارت Redundant Array of Independent Disks، نوعي تکنولوژي براي مجازي سازي و ذخيره اطلاعات است. در واقع به کمک اين تکنولوژي مي توان ظرفيت چند هارد ديسک فيزيکي را ترکيب کرد و از آن به عنوان يک هارد واحد استفاده نمود. ذخيره اطلاعات از اين طريق، سبب امنيت بيشتر ديتا، افزايش سرعت خواندن و نوشتن و همچنين بالا بردن کارايي دستگاه هاي متصل مي شود. هارد ديسک ها در دستگاه هاي ضبط کننده DVR و NVR قرار داده مي شوند و با توجه به RAID هاي قابل پشتيباني، مي توان از ظرفيت بيش از يک هارد ديسک بهره گيري کرد. اطلاعات ضبط شده توسط تکنولوژي RAID به شکل آرايه مرتب سازي مي شوند. اين آرايه ها انواع مختلفي دارند و بسته به نياز کاربران طراحي شده اند. RAID در دوربين مداربسته داراي سطح هاي متفاوتي است که از ساختار Mirroring يا Striping و يا Error-correcting تبعيت مي کند.

 

  • مفهوم Mirroring: در اين روش ويدئو و يا داده‌هاي مورد نظر، کپي برداري شده و اطلاعات، در بيش از يک ديسک نگهداري مي‌شوند. اين روش که اغلب با نام RAID 1 شناخته مي‌شود، به حداقل دو هارد ديسک نياز دارد. به جهت اينکه ويدئو در دو هارد موجود است، عمليات خواندن و بازيابي، سريع تر بوده؛ اما نوشتن و ذخيره سازي آن کمي کُندتر انجام مي‌شود. بايد بدانيد که در صورت عدم موفقيت عمليات ذخيره‌سازي در يکي از درايوها، اطلاعات در ديسک ديگري ذخيره مي‌شوند.

دوربين داهوا

  • مفهوم Striping: در اين روش، داده ها در سراسر هارد ديسک ها تقسيم مي شود. اين فناوري ذخيره سازي، به RAID 0 معروف است و عمليات خواندن و نوشتن را در مقايسه با يک هارد، سريع تر انجام مي دهد.

 

  • مفهوم Error-correcting: در اين روش داده ها به گونه اي ذخيره مي شوند که امکان بازيابي اطلاعات و تصحيح آن وجود داشته باشد. نحوه ي معماري اين آرايه ها کمک مي کند تا عمليات خواندن و نوشتن، متناسب با تعداد درايوها افزايش يابد. RAID 5 مثال خوبي براي اين سطح از آرايه هاست، البته در اين روش مي بايست از حداقل 3 ديسک استفاده کرد و بسياري از کارشناسان به منظور عملکرد بهتر، 5 ديسک را توصيه مي کنند.

 

 

موضوع :
برچسب ها : ,چیپ,تصویر,DIS,در,دوربین,مدار,بسته,/,,RAID,در,دوربین,مداربسته,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 29 فروردين 1401ساعت 22:48 توسط فردین | تعداد بازديد : 57 | |

تکنولوژي DNR و حسگر تصوير در دوربين مداربسته

تکنولوژي DNR  و حسگر تصوير در دوربين مداربسته

 

با پيشرفت تکنولوژي ، شاهد تغييرات چشم گيري در بهبود کيفيت تصاوير هستيم. تکنولوژي هاي نرم افزاري و سخت افزاري همچون WDR و DNR و … از جـمله دستاورد هاي دنياي نظارت تـصويري هستند که در بهبود کيفيت تصاوير تاثير فراواني داشته اند .

در اين مقاله به بحث و بررسي درباره ي تکنولوژي DNR خواهيم پرداخت .

 

تکنولوژي DNR چيست و چه تاثيري در تصوير دوربين مداربسته دارد ؟

تـکنـولـوژي DNR يا Digital Noise Reduction در واقـع يک سيستم ديجيتالي نرم افزاري جهت کاهش نويز تصوير در دوربين هاي مداربسته مي باشد. نويزها انواع مختلف و منابع مـختلف دارند اين سـيستم فـقط بـراي برطـرف کردن نويز  نسبت سيـگنال به نويز S/N دوربين دارد که اين نويز اکتسابي نبوده و جز خصوصيات هر مدل دوربيني مي باشد

آنچه بايد درمورد تکنولوژي DNR بدانيد

نويزها معمولا در نور کم به صورت نقاط سفيد رنگ بسيار زياد در تصوير ظاهر مي شوند که اين نقاط توسط تکنولوژي DNR کاسته مي شود. اين کاهش نويز همچنين تمايز ميان حرکت و نويز تصوير را در حالت ضبط بر اساس حرکت بالا برده و عملکرد سيستم را موثر تر مي نمايد. همچنين تصاوير با نويز کمتر به فضاي ذخيره سازي کمتري نياز دارند. همچنين با داشتن اين تکنولوژي هزينه کمتري براي نور پردازي محل مورد نظر مورد نياز مي باشد.

در صورت فعال کردن S/N در حالت High در تصاوير متحرک هاله اي در پشت جسم متحرک ايجاد مي شود که اين ميتواند با غير فعال کردن DNR از بين برود.

معايب

در صورت فـعال کردن S/N در حالت High در تصاوير متحرک هاله اي در پـشت جسم متحرک ايجاد مي شود که اين ميتواند با غير فعال کردن DNR از بين برود.

هايک ويژن

بيشتر بخوانيد:   دوربين مداربسته  

 

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا Image Sensor

حسگر تصوير در دوربين مداربسته يا (Image Sensor) يک قطعه الکترونيکي است که تصاوير دوربين دريافت مي کند و به سيگنال هاي الکتريکي تبديل مي کند. در ادامه با ويژگي هاي يک حسگر تصوير خوب، انواع حسگرهاي تصوير و تفاوت آن  و همچنين  نحوه عملکرد حسگر تصوير بيشتر آشنا مي شويم.

 

 

نحوه عملکرد حسگر تصوير دوربين مداربسته

 

تقريبا تمام چيپ هاي تصوير کنوني از نيمه هادي  حساس به نور استفاده مي کنند. اين نيمه هادي ها طوري ساخته شده اند که با برخورد نور به آنها مقداري مشخص از نور را خود عبور مي دهند.

با استفاده از قرار دادن تعداد زيادي از نيمه هادي ها – که به آنها سلول نوري مي گويند؛ در کنار هم مي توان سطحي ساخت که با برخورد نور يک تصوير به آن تصوير را به صورت سيگنال الکتريکي درآورد.

البته چيپ هاي تصوير حساسيتي به رنگ ندارند، پس تنها مي توانند تصوير سياه و سفيد را ثبت کنند. براي حل اين مشکل از راه حلي ساده استفاده شده که در ادامه به آن اشاره مي کنيم.

براي اين منظور، سه فيلتر متفاوت (براي سه رنگ اصلي سبز، قرمز و آبي) بر روي چيپ تصوير قرار داده مي شود. اين سلولهاي مختلف نوري مسئول اندازگيري رنگ هاي متفاوت در تصوير مي شوند. از کنار هم قرار دادن اين رنگ ها، يک تصوير يکپارچه و رنگي ايجاد مي شود.

ويژگي‌هاي حسگرهاي تصوير هايک ويژن 

 

 

براي شناسايي يک حسگر مناسب در دوربين مداربسته بايد به ويژگي هايي همچون رزولوشن، تکنولوژي چيپ تصوير، حساسيت به نور و بازه دايناميک آن توجه نمود که در ادامه هر يک را به تفصيل شرح مي دهيم.

 

 

1. رزولوشن يا تفکيک پذيري:

مشخصه اي که احتمالا همه شما با آن آشنا هستيد، تفکيک پذيري يا رزولوشن حسگر است. رزولوشن يک حسگر نشان ميدهد که چقدر مي تواند جزئيات مختلف را دريافت کند. براي نشان دادن رزولوشن تصوير يک چيپ تصوير از واحد پيکسل يا مگا پيکسل (به معناي ميليون پيکسل) استفاده مي شود.

براي ساختن هر پيکسل حداقل به يک سلول نوري نياز است. پس هر مگا پيکسل از رزولوشن نياز به يک ميليون سلول نوري دارد. طبيعتا هرچقدر تعداد سلول هاي نوري يک چيپ تصوير بالاتر برود قيمت آن هم بالاتر مي رود.

2. تکنولوژي چيپ تصوير:

از نظر تکنولوژي ساخت يک چيپ تصوير يا مي توان CMOS باشد يا CCD. هر يک از اين دو تکنولوژي نقاط قوت و ضعف خود را دارد. تفاوت ساختار اين دو چيپ کمي تخصصي است. در مقاله اي جداگانه به تفاوت چيپ تصوير CMOS با CCD مي پردازيم.

از قديم چيپ هاي CCD از CMOSها گران قيمت تر بودند و البته کيفيت تصوير بهتري داشتند. با گذشت زمان و پيشرفت علم، چيپ هاي CMOS توانستند در رقابت برنده شوند. امروزه تقريبا تمام دوربين هاي مداربسته از چيپ CMOS استفاده مي کنند.

3. حساسيت به نور:

 ميزان حساسيت به نور يک چيپ تصوير مشخص مي کند که براي ساختن تصوير به چقدر نور نياز دارد. هرقدر نور مورد نياز چيپ تصوير کمتر باشد کيفيت آن بالاتر است. اگر بخواهيد از دوربين در يک محيط کم نور استفاده کنيد، بهتر است به حساسيت چيپ تصوير آن توجه ويژه اي داشته باشيد.

 

4. بازه دايناميک (Dynamic range):

بازه دايناميک يک حسگر تصوير نشان مي دهد که اين چيپ مي تواند چقدر اختلاف سطح نور را دريافت کند. اين مشخصه زماني اهميت پيدا مي کند که نياز به دريافت تصوير در محيطي با اختلاف زياد سطح نور داريد.

به عنوان مثال، پارکينگي تاريک با يک ورودي خيلي پر نور. از اين رو اگر بازه دايناميک دوربين پايين باشد، محيط داخلي کاملا سياه ديده مي شود و محيط بيروني کاملا سفيد.

 بيشتر بخوانيد: دوربين مداربسته تي وي تي         نصب دوربين مداربسته

اندازه سنسور تصوير دوربين مدار بسته

 

اندازه سطح سنسور دوربين مداربسته تا حد زيادي بر روي کيفيت تصاوير آن تاثير مي گذارد. از اين رو مي توان گفت؛ هر چقدر سطح سنسور بزرگتر باشد، به تناسب آن کيفيت تصوير نيز بهتر خواهد بود. رايج ترين سايز سنسور در دوربين هاي مداربسته “1.3 است

انواع سنسور تصوير دوربين مداربسته 

معمولا در دوربين هاي مداربسته از دو نوع سنسور تصوير CMOS و يا CCD استفاده مي شود. از اين ميان عموما از چيپ CMOS در دوربين هاي پيشرفته و از چيپ CCD غالبا در دوربين هاي معمولي استفاده مي شود.

 

 

دوربين هاي مداربسته هايک ويژن از چه چيپ تصويري استفاده مي کنند؟

دوربين هايک ويژن امروزي عمدتا از چيپ هاي تصوير CMOS با روزولشن هاي متفاوت، حساسيت هاي مختلف نسبت به نور و بازه هاي دايناميک متفاوت استفاده مي کنند. بسته به نيازي که از دوربين داريد مي توانيد يکي از دوربين ها را با مشخصه هاي مورد نيازتان انتخاب کنيد.

 

 

موضوع :
برچسب ها : تکنولوژی,DNR,,و,حسگر,تصویر,در,دوربین,مداربسته,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 3 ارديبهشت 1401ساعت 1:28 توسط فردین | تعداد بازديد : 77 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد